DAWNO TEMU ZNALAZŁAM COŚ TAKIEGO NA FORUM NO I NA WSZELKI WYPADEK KOPIUJ-WKLEJ I MAM NIE ANALIZOWAŁAM TEGO SPECJALNIE BO NIE BYŁO MI POTRZENBE ALE ZAWSZE MASZ JAKIS PUNKT ODNIESIENIA.
Na podstawie art. 162 §1, pkt.1 i §3 Kodeksu postępowania administracyjnego stwierdzić wygaśnięcie decyzji przyznającej ZDO z dniem zgonu osoby nad która była sprawowana opieka
W związku z art. 2, art. 3, art. 4 , art. 5, art. 6 art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 4 kwietnia 2014 r. o ustaleniu i wypłacie zasiłków dla opiekunów (Dz. U. 2014 poz. 567) , w związku z art. 17, 17b, art. 32 ust. 2 ustawy z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych (tekst jedn.: Dz. U. z 2013 r. poz. 1456, z późn. zm.) oraz art. 104, art.107 §1, art. 155 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. - Kodeks postępowania administracyjnego (tekst jedn.: Dz. U. z 2013 r. poz. 267 z późn. zm.), oraz na podstawie upoważnienia
Tam mi się dwie ustawy mieszają bo art. 30 ust. u mówi że kwoty świadczeń rodzinnych podlegają zwrotowi i nie wiem czy mogę ten art. dać do decyzji uchylajacej ZDO. Nie mogę nigdzie znaleźć że ZDO też jest podzielne i podlga zwrotowi ma ktoś ten wzór
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes