zaświadczenie o zameldowaniu- dodatek - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 17 lip 2015, 11:20

Czy na zaswiadczeniu z Ośrodka Szkolno wychowawczego dla dzieci niepełnosprawnych wystarczy zaswiadczenie że dziewczynka przebywa w internacie placówki i że jest zameldowana osoba na pobyt czasowy od,,,,,,do,,,,,,,,+ potwierdzenie tego zameldowania?
Chodzi mi o przyznanie dodatku na zamieszkanie.
julka@@

Napisano: 17 lip 2015, 11:48

wystarczy
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 17 lip 2015, 11:53

Och dziekuje Ci :) ale wiesz, zastanawia mnie czy powinna być wzmianka o tym, że to dziecko przebywa mniej niz 5 dni w tygodniu w tym internacie. Ta kobieta bierze u mnie SP.
julk@@

Napisano: 17 lip 2015, 11:56

inne zaśw. masz do dodatku na zamieszkanie a inne do ŚP
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 17 lip 2015, 12:06

kurcze...przejrzałam wstecz wniosek tej kobiety i ona ma jedno zaświadczenie do SP. ZP i ZR w takiej formie jak pisałam. Między czasie jak trwało orzeczenie zameldowała córke w internacie czyli od maja 2013 r. Da sie to jakos naprostować? Mam jeszcze jedno takie dziecko i pewnie historia jest ta sama.
julka@@

Napisano: 17 lip 2015, 12:07

niech ci wypełni oświadczenie zał. nr 12
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 17 lip 2015, 12:09

Super :) dzieku Bozi za te oświadczenia :D Dziękuję Ci bardzo :)
julka@@

Napisano: 17 lip 2015, 13:56

ewalu pisze:niech ci wypełni oświadczenie zał. nr 12
a czy wystarczy takie oświadczenie załacznik nr 12 jedno do wniosku czy za każdym razem jak zaczyna sie nowy rok szkolny mam brac nowe?
julka@@

Napisano: 17 lip 2015, 14:24

ja biorę jedno do wniosku
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 17 lip 2015, 14:31

To świetnie :) Dzieki :)
julka@@

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny