zasiłek okresowy czy ops ma racje
zasiłek okresowy czy ops ma racje
Witam
co zrobić w przypadku kontynuacji zasiłku okresowego jeśli klient składa wniosek w danym miesiącu a zasiłek okresowy zostaje mu przyznany od kolejnego miesiąca
czy nie nastapiła pomyłka ze strony ops i zasiłek okresowy powienien być przyznany za miesiąc w którym klient składał wniosek .
zaznaczam iż zasiłek okresowy nie został wypłacony w miesiącu w którym klient złożył wniosek
co zrobić w przypadku kontynuacji zasiłku okresowego jeśli klient składa wniosek w danym miesiącu a zasiłek okresowy zostaje mu przyznany od kolejnego miesiąca
czy nie nastapiła pomyłka ze strony ops i zasiłek okresowy powienien być przyznany za miesiąc w którym klient składał wniosek .
zaznaczam iż zasiłek okresowy nie został wypłacony w miesiącu w którym klient złożył wniosek
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: zasiłek okresowy czy ops ma racje
zasiłek jest przyznawany od miesiąca w którym został złożony wniosek. jeśli Klient późno złożył wniosek więc może mieć wypłatę w miesiącu następnym. zasiłek okresowy może być też przyznany na miesiąc
Proszę zapytać w ośrodku wydającym decyzję.
Może za miesiąc w którym był składany wniosek przyznano już pomoc?
Może za miesiąc w którym był składany wniosek przyznano już pomoc?
racja ale ops klient złożył wniosek we wrześniu a zasiłek okresowy został przyznany od 1.10. 14 do 31.10 14 a co z wrzesniowym zasiłkiem
nie jestem pracownikiem socjalnym tylko pomagam sąsiadowi w sprawach urzędowych itp
nie jestem pracownikiem socjalnym tylko pomagam sąsiadowi w sprawach urzędowych itp
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zasiłek za wrzesień też powinien dostać zgodnie z ustawą od miesiąca złożenia wniosku lub faktycznie w miesiącu w którym złożył wniosek już miał zasiłek przyznany
wygląda na to ops zwyczajnie za przeproszeniem orżnął mojego sąsiada bo doskonale wiedzą ze staruszek sie nie upomni i nie dowoła sie ponieważ to wymaga czasu a pieniążki są potrzebne na lekarstwa i tp
w tym miesiacu nie dostał okresowego na bank
Czy pani pytała o to w ośrodku, czy wydaję osądy na forum przed konsultacją?
Dziwi mnie, że są ops, które stć na wypłacanie ciurkiem zaiłkjów okresowych okragły rok. My ledwo przedziemy w tym zakresie.
Oprócz zasiłek okresowy czy ops ma racje - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
samochód słuzbowy
urlop szkoleniowy
świadczenie rechabilitacyjne z ZUS a zasiłki okresowe
postanowienie czy decyzja
Zakład karny
zasiłek stały
jak obliczyć dochód - działalność gospodarcza
zasiłek stały małżeństwo
dochód a niewypłacalność pracodawcy
zasiłek stały a renta chorobowa
NZOL
DPS a zasiłek stały