zastępca kierownika OPS-u wygrała przetarg na asystenta rod - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 05 sty 2015, 17:15

bezprawie i arogancja kierownictwa OPS w Szprotawie niema granic,zastępca kierownika wygrała konkurs na asystenta rodziny, to skandal ,bezprawie, odbiera prace ludziom w potrzebie .Jej mało , zarabia 7 tysięcy miesięcznie.To raj na ziemi będzie sama sobą zarządzać. :?:
bezrobotna

Napisano: 05 sty 2015, 17:21

Do TV z tym iść.
Ares

Napisano: 05 sty 2015, 17:46

Znam przypadek, że asystentem została osoba zatrudniona na etacie w PCPR, ja niestety nie zostałam zatrudniona. Do gdrudnia pracowałam jako pracownik socjalny w inny OPS wiec chyba moje doświadczenie było wystarczające. A teraz od stycznia jestem bezrobotna, a inna osoba ma dwa źródła dochodu- Polskie realia!!!
kamila123

Napisano: 05 sty 2015, 17:55

Trzeba mieć wujka diabła.
Postępowania rekrutacyjne to zazwyczaj ustawione teatry.
Ares

Napisano: 05 sty 2015, 17:56

bezrobotna pisze:bezprawie i arogancja kierownictwa OPS w Szprotawie niema granic,zastępca kierownika wygrała konkurs na asystenta rodziny, to skandal ,bezprawie, odbiera prace ludziom w potrzebie .Jej mało , zarabia 7 tysięcy miesięcznie.To raj na ziemi będzie sama sobą zarządzać. :?:
W kujawsku pomorskim jest tak samo , dlatego jakość usług nie powinna dziwić . :(
Dorota30
Praktykant
Od: 16 gru 2014, 15:56
Zajmuję się:

Napisano: 05 sty 2015, 18:26

Ja nie wiem w czym jest problem??? Poważnie . Ktoś wytłumaczy ?
No zastępca to jest - a nie krewna kierownika . No co wy?
Emilie

Napisano: 06 sty 2015, 23:13

a jednak się myliłam. Jest tam chyba problem i to wielki, jak się luknie bliżej.

ps. a swoją drogą po co konkurs na AR ?
Emilie

Napisano: 07 sty 2015, 10:59

Z tego co stanowią przepisy prawa konkursy oraz ocenę pracowników stosuje się i organizuje na stanowiska urzędnicze i kierownicze urzędnicze, a nie na stanowiska pomocnicze i obsługi do których zaliczany jest asystent rodziny i pracownicy socjalni. Pozdrawiam i życzę spokojnej dyskusji merytorycznej.
Ika 2

Napisano: 07 sty 2015, 12:31

Ale jak się ma "za uszami" to konkursy są konieczne aby było " uczciwie " :lol:
$$$$$$$$$

Napisano: 07 sty 2015, 12:39

Gdy w dyskusję włącza się Emilia, to kończy sie jej merytoryka...
Aśka

Strona 1 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x