zastępstwo a szkolenie okresowe bhp

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
ODPOWIEDZ
akloiw

zastępstwo a szkolenie okresowe bhp

Post autor: akloiw »

Witam,
Zastanawiam sie czy powinnam skierowac pracownika zatrudnionego na umowę o prace na zastępstwo (od dnia 15-07-2013r.) na okresowe szkolenie bhp ? Dodam że nie chodzi mi o stanowisko admin - biurowe. Prawdopodobnie będę musiała wydać świadectwo pracy w listopadzie.
taktak

Re: zastępstwo a szkolenie okresowe bhp

Post autor: taktak »

tak
mm102

Post autor: mm102 »

tak
AleksaSana
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: AleksaSana »

A takich sytuacjach najlepszą opcją dla Ciebie jako pracodawcy będzie szkolenie za pomocą platformy e-learningowej. Dzięki temu nie tylko zaoszczędzisz czas, ale również pieniądze :) Zapoznaj się z platformą tutaj https://e-specjalistabhp.pl/. Myślę, że naprawdę może to być dla Ciebie dobre rozwiązanie :) U nas tak właśnie wyglądają okresowe szkolenia BHP i ten system sprawdza się bardziej niż w formie stacjonarnej.
karolminek
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: karolminek »

Jeśli chodzi o szkolenia bhp to może i taniej będzie, ale jakoś nie mam przekonania do szkoleń online. Zawsze to pewniej i bardziej merytorycznej nawet dla słuchaczy.
ODPOWIEDZ