zaświadczenie

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Asia89

zaświadczenie

Post autor: Asia89 »

jaki przepis mówi o tym, że zaświadczenie (np od lekarza do becikowego) jest ważne miesiąc?
Asia89

Re: zaświadczenie

???
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

żaden
Walka z wiatrakami since 1998.
Asia89

kobieta zlozyla wniosek o becikowe a zaświadczenie od ginekologa z sierpnia 2013r., na jakiej podstawie mam ją wezwać do przyniesienia aktualnego zaświadczenia?
Martini

Post autor: Martini »

Przecież napisze ci to samo tylko z inną datą!!! Po co ganiasz ludzi?
Awatar użytkownika
kronos79
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kronos79 »

Asia89 pisze:kobieta zlozyla wniosek o becikowe a zaświadczenie od ginekologa z sierpnia 2013r., na jakiej podstawie mam ją wezwać do przyniesienia aktualnego zaświadczenia?
Jeśli jest na aktualnie obowiązującym druku, nie masz podstaw.
Powiedz mi co mogło się zmienić od sierpnia 2013r. jeśli chodzi o fakty z przeszłości - terminy badań i moment od którego kobieta pozostawał pod opieką lekarską?
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
bb1

Post autor: bb1 »

fakty są faktami, wypisane miesiąc temu czy z obecną datą , nie rób sobie problemu
Asia89

wiadomo ze sie nic nie zmieni... chce tylko wszystko dobrze zrobic...dzięki za pomoc..
ODPOWIEDZ