Zawiadomienie do prokuratury- jakie załączniki
Zawiadomienie do prokuratury- jakie załączniki
mam zapytanie: decyzja o uznaniu za uchylającego się stała się ostateczna czy wysyłając zawiadomienie do prokuratury wysyłam jakieś załączniki?? bo żeby zatrzymać prawo jazdy wysyłam odpis decyzji a co do prokuratury?????
Re: Zawiadomienie do prokuratury- jakie załączniki
ja przesyłam takie załączniki, które wg mnie są istotne:
1. Kopia wniosku z dnia ............... r. znak: .................... o podjęcie działań wobec dłużnika alimentacyjnego;
2. Kopia wezwania z dnia ................ r. znak: .............................;
3. Kopia zwrotnego potwierdzenia odbioru wezwania z dnia .....................;
4. Kopia zawiadomienia o wszczęciu postępowania z dnia .................... r. znak: .......................;
5. Kopia zwrotnego potwierdzenia odbioru zawiadomienia z dnia................ r.;
6. Kopia pisma Powiatowego Urzędu Pracy z dnia ........... r. znak:....................; - czy figuruje w ewidencji
7. Kopia Pisma Komornika Sądowego z dnia .................. r.; - czy płaci przez 6 mcy
8. Kopia decyzji o uznaniu dłużnika za uchylającego się od zobowiązań alimentacyjnych z dnia ........... r. znak: ..................;
9. Kopia zwrotnego potwierdzenia odbioru decyzji z dnia .............. r. znak: .............
1. Kopia wniosku z dnia ............... r. znak: .................... o podjęcie działań wobec dłużnika alimentacyjnego;
2. Kopia wezwania z dnia ................ r. znak: .............................;
3. Kopia zwrotnego potwierdzenia odbioru wezwania z dnia .....................;
4. Kopia zawiadomienia o wszczęciu postępowania z dnia .................... r. znak: .......................;
5. Kopia zwrotnego potwierdzenia odbioru zawiadomienia z dnia................ r.;
6. Kopia pisma Powiatowego Urzędu Pracy z dnia ........... r. znak:....................; - czy figuruje w ewidencji
7. Kopia Pisma Komornika Sądowego z dnia .................. r.; - czy płaci przez 6 mcy
8. Kopia decyzji o uznaniu dłużnika za uchylającego się od zobowiązań alimentacyjnych z dnia ........... r. znak: ..................;
9. Kopia zwrotnego potwierdzenia odbioru decyzji z dnia .............. r. znak: .............
Re: Zawiadomienie do prokuratury- jakie załączniki
Dzięki! a do starostwa tylko odpis decyzji czy tez cos wiecej??
Oprócz Zawiadomienie do prokuratury- jakie załączniki - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
KIEDY ZMIANY
Prokuratura w SYGNITY
dłużnik chce wpłacić wierzycielce- co zrobić?
zwrot pisma z ZK
do Elmera-decyzja
Zaliczka alimentacyjna
co z odsetkami na tw w top team?????
czy informuję
Obniżenie alimentów
co zrobić?
nienależnie ile potrącić?
dłużnik za granicą
odsetki w upomnieniach
Co zrobić - przedstawiciel do doręczeń
zawieszenie postepowania, POMOCY