Zawiadomienie do prokuratury- jakie załączniki

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
Nowa88

Zawiadomienie do prokuratury- jakie załączniki

Post autor: Nowa88 »

mam zapytanie: decyzja o uznaniu za uchylającego się stała się ostateczna czy wysyłając zawiadomienie do prokuratury wysyłam jakieś załączniki?? bo żeby zatrzymać prawo jazdy wysyłam odpis decyzji a co do prokuratury?????
emzi

Re: Zawiadomienie do prokuratury- jakie załączniki

Post autor: emzi »

ja przesyłam takie załączniki, które wg mnie są istotne:

1. Kopia wniosku z dnia ............... r. znak: .................... o podjęcie działań wobec dłużnika alimentacyjnego;
2. Kopia wezwania z dnia ................ r. znak: .............................;
3. Kopia zwrotnego potwierdzenia odbioru wezwania z dnia .....................;
4. Kopia zawiadomienia o wszczęciu postępowania z dnia .................... r. znak: .......................;
5. Kopia zwrotnego potwierdzenia odbioru zawiadomienia z dnia................ r.;
6. Kopia pisma Powiatowego Urzędu Pracy z dnia ........... r. znak:....................; - czy figuruje w ewidencji
7. Kopia Pisma Komornika Sądowego z dnia .................. r.; - czy płaci przez 6 mcy
8. Kopia decyzji o uznaniu dłużnika za uchylającego się od zobowiązań alimentacyjnych z dnia ........... r. znak: ..................;
9. Kopia zwrotnego potwierdzenia odbioru decyzji z dnia .............. r. znak: .............
Nowa88

Re: Zawiadomienie do prokuratury- jakie załączniki

Post autor: Nowa88 »

Dzięki! a do starostwa tylko odpis decyzji czy tez cos wiecej??
ODPOWIEDZ