Na 3ciej stronie tego tematujagoda23 pisze:Gdzie jest ta instrukcja??? Z góry dziękuję za pomocxyz moni pisze:pracownik12345 pisze:przekazujecie zbory z miękką walidacją: np. występowanie w składzie rodziny więcej niż jednego dziecka oznaczonego jako pierwsze dziecko.
No własnie mam taką samą walidację i nie wiem czy przekazywać... jest instrukcja jak to poprawić tylko ja sama nie dam chyba rady a na razie na informatyka nie mogę liczyć ...

Ale proszę bardzo

Walidacja:
SW/3.2 Występowanie w składzie rodziny więcej niż jednego dziecka oznaczonego jako pierwsze dziecko.
Proszę o wykonanie:
SERWER FTPS: ftp.sygnity.pl (port: 990, szyfrowanie: SSL/TSL, tryb pasywny) Instrukcja instalacji, konfiguracji oraz obsługi programów Total Commander i FileZilla w zakresie przesyłu plików z serwera i na serwer FTPS znajduje się pod linkiem: https://public.sygnity.pl/sites/default/ ... jaftps.pdf
UŻYTKOWNIK: sygftp
HASŁO: JuY44f
o nazwie: Powielone_pierwsze_dziecko_w_ZBC_SW.zip
- Proszę wykonać zbiór
- Pobrać paczkę:
Powielone_pierwsze_dziecko_w_ZBC_SW.zip i rozpakować w dowolnym miejscu na serwerze tak aby np. powstał folder "Przekod" wraz z zawartością.
- Wylogować się z SR i zastopować serwer aplikacyjny Jboss
- Wykonać kopię bezpieczeństwa bazy danych
- Uruchomić plik "run.bat" znajdujący się w folderze "Przekod" w celu wywołania przekodowania. Odczekać na wynik działania przekodu.
- Uruchomić serwer aplikacyjny Jboss, zalogować się do SR i zweryfikować poprawność działania SR pod kątem zgłoszonego problemu.
- Usunąć pliki przekodu, gdyż nie będą już więcej potrzebne.
- Wyeksportować ZBC do XML