Złote myśli maszynistki - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 08 sie 2015, 11:29

Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Po ośmiu latach rządzenia PO dopiero teraz zamierza zabrać się do pracy! Na jak długo? Zapewne tylko na czas kampanii wyborczej:

"...Mówiąc o kandydatach PO do Sejmu, oceniła, że jest to drużyna "bardzo zróżnicowana, w której jest i dużo ludzi młodych, nowych, specjalistów różnych dziedzin, a także doświadczonych parlamentarzystów". - Nieważne czy ktoś był senatorem, posłem, czy ktoś był premierem, dzisiaj przed nami tylko jedno zadanie - zdjąć szpilki, założyć wygodne trampki, rozwiązać krawat, podwinąć rękawy i zabrać się za robotę - przekonywała premier...."
aleyaya

Napisano: 08 sie 2015, 12:36

Zarząd PO przyjął wczoraj wieczorem listy wyborcze do Sejmu. Nie brakuje na niej niespodzianek. Swojego rozczarowania nie krył Paweł Zalewski, który kształt list skomentował na Twitterze. "Mam nadzieję na wzmocnienie Platformy, ale z panami Kamińskim i Giertychem nie odzyskamy zaufania Polaków" - napisał na swoim oficjalnym profilu na Twitterze Paweł Zalewski.

"Nie odzyskamy zaufania Polaków" - napisał na koniec. Zalewski jest długoletnim politykiem, oprócz bycia posłem w polskim parlamencie, był także posłem w Parlamencie Europejskim.

Były spin doctor PiS, a obecnie jeden z najbliższych doradców Kopacz Michał Kamiński otrzymał dwójkę pod Warszawą.

Po tym wpisie na Twitterze pojawiło się mnóstwo komentarzy. W dyskusję z posłem weszła m.in. Agnieszka Romaszewska, dziennikarka i dyrektorka TV Biełsat.

"Widzę, że się ciutkę zdenerwowałeś... A dobro partii?" - zapytała posła. Ten odpowiedział, że takich opinii nie pisze w emocjach. Romaszewska podkreśliła, że wypowiedź "zabrzmiała ostro". - Prawdziwie, jedynie prawdziwie - odpowiedział Zalewski. Dziennikarka odparła, że "zazwyczaj w partiach prawdy się nie mówi". - Tylko prawda jest ciekawa - odparł polityk.
neciara

Napisano: 08 sie 2015, 14:58

Dobre ale spóźnione.

Nie marnujcie czasu przed kompem na szukaniu wklejek. Piękne lato za oknem. W domu ludzie umierają.
Ares30

Napisano: 08 sie 2015, 19:06

A skąd wiesz, że to pisane z domu, może na łonie natury, z leżaczka na jachcie, który przepływa właśnie obok jednej z dziewiczych wysp morza śródziemnego?
Nimfetka

Napisano: 08 sie 2015, 19:15