zmiana administratora karty duzej rodziny

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
cojote
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

zmiana administratora karty duzej rodziny

Post autor: cojote »

Witam taka sytuacja administratorem i użytkownikiem katy dużej rodziny była jedna osoba która odeszła z pracy. Chcę zmienić administratora na nowego do kogo trzeba skierować pismo w tej sprawie.
Idź przed siebie, zos­taw cienie. :D
Awatar użytkownika
ubu
Podinspektor
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Re: zmiana administratora karty duzej rodziny

Post autor: ubu »

System informatyczny dostępny pod adresem https://kdr.mpips.gov.pl/start/ jest portalem dla urzędników obsługujących wnioski o przyznanie kart. Jeżeli podczas obsługi systemu pojawią się problemy (np. zablokowane do edycji pole, problem z wprowadzeniem wniosku, niepoprawne komunikaty błędów) to należy zgłosić się do obsługi technicznej SI KDR. Zgłoszenie powinno zostać złożone przez urzędnika, który system obsługuje:
- mail: [email protected] lub [email protected]
- telefon: +48 327 232 672

miałem jeszcze taki namiar, ale nie wiem czy jest to aktualne, ale w tej sprawie to właśnie to może być najistotniejsze. Nadanie upoważnień MOK MRAP jedyny administrator informatyk pod nr. tel. 226611800
"To err is human, to forgive is divine"
cojote
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: zmiana administratora karty duzej rodziny

Post autor: cojote »

wielkie dzięki za pomoc :D
Idź przed siebie, zos­taw cienie. :D
ODPOWIEDZ