A jeśli chodzi o zawarcie umowy ze studentem po zakończeniu semestru lub roku akademickiego, to jak potwierdzić, że student rzeczywiście nim był? Uczelnia wystawi zaświadczenie, że w tym i w tym czasie, osoba była studentem?
gubię się już w ilości interpretacji dot. AS. Czyli skoro możemy zawrzeć umowę na semestr roku akademickiego, który się już skończył, to jak tera przyjdzie student i złoży wniosek na aktualny semestr i na semestr z zeszłego roku (bo wtedy zapomniał) lat to powinnam mu dofinansować? to mam mu dofinansować obydwa? i w następnym półroczy 3?
Bo już nie wiem czy dalej obowiązuje zasada że w danym półroczu można dofinansować jeden semestr, czy może niezliczoną ilość semestrów byle nie przekroczyło łącznej sumy 20 ?
Bo naprawdę zaczęli przychodzić studenci, którzy z po prostu zapomnieli złożyć wnioski i chcą teraz dostać na letni w tym roku i za zimowy i letni 2013/2014...:/
Wydaje mi się to trochę niepoważne. Dostają kupę kasy, na wszystkie inne zadania brakuje, a Ci ludzie nie potrafią nawet dotrzymać terminu złożenia wniosku!