Zmiany w SI KDR wdrożone dnia 19.07.2019 - Karta Dużej Rodziny

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 26 lip 2019, 12:52

Herka pisze:
mkaz pisze:Szkoda, że na pewnym etapie wprowadzania wniosku znika nr sprawy nadany w Urzędzie, a pozostaje ten systemowy. Może lepiej gdyby mozna było wyszukiwać po nr sprawy nadany w urzędzie, i to samo w tych raportach pomocniczych do sprawozdania
Rozważaliśmy to rozwiązanie, ale niestety nie wszystkie jednostki prowadzą taką numerację :(
#edit
też tak pomyślałem, to dodajcie dodatkowo na wydruku html nr rodziny oraz filtr pozwalający na wyszukiwanie numeru wniosku we wnioskach obsłużonych i do obsługi. Bo tak to ciężko jest znaleźć ten nr wniosku który wyświetli w htmlu.

Jak się nie da dodatkowo tego filtru to w htmlu na wydruku dodalibyście też numer rodziny to wtedy też będziemy mogli przez filtr na liście obsłużonych i do obsługi zlokalizować wnioski po nr rodziny.
No i jest problem z tym "podwójnym" wyświetlaniem
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 01 sie 2019, 12:13

michu95 pisze:Ale na pewno wszystko dobrze działa?
Na wydruku w htmlu
[1.1.] Liczba wniosków o przyznanie Karty Dużej Rodziny złożonych po raz pierwszy przez rodzinę wielodzietną
Wypunktowało mi więcej wniosków niż w liczba ogółem w sprawozdaniu.
Niektóre wnioski wypunktowane w html się powtarzają.
Dzisiaj powinno już być ok :)
SOFTIQ
http://www.softiq.pl
Herka
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 02 sty 2018, 17:03
Zajmuję się: KDR

Napisano: 01 sie 2019, 12:36

Herka pisze:
michu95 pisze:Ale na pewno wszystko dobrze działa?
Na wydruku w htmlu
[1.1.] Liczba wniosków o przyznanie Karty Dużej Rodziny złożonych po raz pierwszy przez rodzinę wielodzietną
Wypunktowało mi więcej wniosków niż w liczba ogółem w sprawozdaniu.
Niektóre wnioski wypunktowane w html się powtarzają.
Dzisiaj powinno już być ok :)
To świetnie, dobrze ze to wy prowadzicie ten HD, widać, że nikt się tam roboty nie boi i sprawnie to idzie :mrgreen: ale że nam zawsze "mało" to poprosimy o:
michu95 pisze:to dodajcie dodatkowo na wydruku html nr rodziny oraz filtr pozwalający na wyszukiwanie numeru wniosku we wnioskach obsłużonych i do obsługi. Bo tak to ciężko jest znaleźć ten nr wniosku który wyświetli w htmlu.

Jak się nie da dodatkowo tego filtru to w htmlu na wydruku dodalibyście też numer rodziny to wtedy też będziemy mogli przez filtr na liście obsłużonych i do obsługi zlokalizować wnioski po nr rodziny.
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 01 sie 2019, 12:42

Z tym będzie troszkę trudniej, ale działamy ;)
SOFTIQ
http://www.softiq.pl
Herka
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 02 sty 2018, 17:03
Zajmuję się: KDR

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem