znisienie karty nauczyciela
znisienie karty nauczyciela
jeśli wejdzie nowa ustawa to czy 1 stycznia 2012 roku otrzymam wypowiedzenie? Czy jeśli nie skorzystam z nowej oferty należy mi się odprawa?????
Re: znisienie karty nauczyciela
Tak należy Ci się ponieważ nie dostałaś wypowiedzenia ze swojej winy, chyba ze nasi rządzący tak to będą chcieli wprowadzić ze ominą to prawo do odprawki.
a jak to możliwe jeśli ma umowe o prac na czas nieokreślony!
Według mnie akty mianowania nauczycieli mianowanych i dyplomowanych przekształcą się z mocy ustawy (tej nowej) w umowy o pracę. Wówczas nie ma mowy o żadnych odprawach.
ALE PRAWO NIE DZIAŁA W STECZ???? WIĘC JAK MOGĄ MI TAK POPROSTU ZABRAĆ TO CO NABYŁAM WCZEŚNIEJ???
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak będzą chcieli to pozbawią Was przywilejów z Karty . Mnie już pozbawiono , sprawa jest w sądzie
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Skoro tak zrobili to są dla mnie dwa wytłumaczenia: albno nastąpiła restrukturyzacja placówki i wtedy jest ok albo ktoś zap[omniał o przepisach prawa i dał ciała. Nie znam okoliczności więc trudno jednoznacznie oceniać. Wiem jedno jeżeli była to pozorna restrukturyzacja lub inny manewr to w sądzie sprawa jest wygrana. Pozdrawiam Izę. Głowa do góry.
Oprócz znisienie karty nauczyciela - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
DOM DZIECKA
mieszkania usamodzielnień
jak to jest: czy należy się zniżka godzin?
wyprawki
Legitymacje służbowe
Rozliczenie czasu pracy na wyjeździe z dziećmi
urlopowanie wychowanków
odsetki za zwłokę
opiekun prawny
protest przeciwko nowej ustawie
Kontrola zarządcza
kwalifikacje pracownika socjalnego
Stypendia szkolne dla wychowanków Domów Dziecka
ZAJĘCIA SPECJALISTYCZNE
co z pracownikami zatrudnionymi na kn