zwiazki zawodowe

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
~ela

zwiazki zawodowe

Post autor: ~ela »

witam, chcemy w naszym DPS założyc zwiazki zawodowe prosimy o pomoc jak to wszystko po kolei ma wygladac od czego mamy zaczac?
~związkowiec z dps

Re: zwiazki zawodowe

Post autor: ~związkowiec z dps »

jakie związki i jaki region??, to podstawowe pytania, dalej służe pomocą, jeżeli b.ęda to \"moje\" związki czyli NSZZ \'Solidarnośc\"
~ela

jest to woj. kuj.pom.. a reszte wlasnie nie wiemy czy to lepiej dolaczyc sie do innego zwiazku czy utworzyc swoj prosze o jakies rady
~Dorcianotecianka

Post autor: ~Dorcianotecianka »

hej, chciałam poinformować, że w Kuj-pom już są związki zawodowe pracowników socjalnych, możecie się dołączyć jeśli jest taka potrzeba, możecie dzwonić 383-34-45 MGOPS w Barcinie chętnie porozmawiam i dam namiary.
~Marek

Post autor: ~Marek »

Odsyłam do strony internetowej NSZZ \"Solidarność\". Tam są przedstawione informacje, jak założyć zakładową organizację związkową.
~ela

dziekuje za odpowiedzi. po dzisiejszych rozmowach zdecydowalismy sie na NSZZ Solidarnosc i mam jeszcze jedno pytanko ; co sie wiąże z tym że sie dołączymy do tego zwiazku jakie zobowiazania bedzieli mieli wobec nich?
~dariusz Bauer

Post autor: ~dariusz Bauer »

chcemy załozyc zwizek zawodowy w osrodku pomocy społecznej dzielnicy praga połnoc miasta stołecznego warszawy. jak to nalezy zrobic?
~Berta

Post autor: ~Berta »

Czy na południu Polski / śląskie, opolskie/ funkcjonują gdzieś związki zawodowe
~zyta

Post autor: ~zyta »

Pewnie,że funkcjonują na Śląsku NSZZ Solidarność!
~Berta

Post autor: ~Berta »

Zyto podaj namiary w którym ośrodku bo chcemy sie dołączyć
ODPOWIEDZ