zwiazki zawodowe
zwiazki zawodowe
witam, chcemy w naszym DPS założyc zwiazki zawodowe prosimy o pomoc jak to wszystko po kolei ma wygladac od czego mamy zaczac?
Re: zwiazki zawodowe
jakie związki i jaki region??, to podstawowe pytania, dalej służe pomocą, jeżeli b.ęda to \"moje\" związki czyli NSZZ \'Solidarnośc\"
jest to woj. kuj.pom.. a reszte wlasnie nie wiemy czy to lepiej dolaczyc sie do innego zwiazku czy utworzyc swoj prosze o jakies rady
hej, chciałam poinformować, że w Kuj-pom już są związki zawodowe pracowników socjalnych, możecie się dołączyć jeśli jest taka potrzeba, możecie dzwonić 383-34-45 MGOPS w Barcinie chętnie porozmawiam i dam namiary.
Odsyłam do strony internetowej NSZZ \"Solidarność\". Tam są przedstawione informacje, jak założyć zakładową organizację związkową.
dziekuje za odpowiedzi. po dzisiejszych rozmowach zdecydowalismy sie na NSZZ Solidarnosc i mam jeszcze jedno pytanko ; co sie wiąże z tym że sie dołączymy do tego zwiazku jakie zobowiazania bedzieli mieli wobec nich?
chcemy załozyc zwizek zawodowy w osrodku pomocy społecznej dzielnicy praga połnoc miasta stołecznego warszawy. jak to nalezy zrobic?
Czy na południu Polski / śląskie, opolskie/ funkcjonują gdzieś związki zawodowe
Oprócz zwiazki zawodowe - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
Pomniejszanie odpłatności za pobyt w DPS.
PODWYŻKI
Umieszczenie BARDZO PILNE
Opiekun DPS
mgr fizjoterapii pracujący na stanowisku technika fizjoterapii
Obliczenie kosztu utrzymania mieszkańca DPS
zatrudnienie
Proszę o pomoc
Czy zrobic z faceta biedaka?Dot. DPS
proszę o radę
pielęgniarki w dps dla osób chorych psychicznie
DPS dla psychicznie chorych
Pracownik socjalny w DPS