zwolnienia KP
zwolnienia KP
Wychowawców zatrudnionych na KN w placówkach op-wych jest ok.2400. przy założeniu że wszyscy przyjmą nowe warunki pracy do zwolnienia pójdzie 850 osób zatrudnionych na KP.
Re: zwolnienia KP
nie policzono ile osób pracuje na umowę zlecenie,u nas tacy są,więc oni pierwsi do odstrzału..
Onyx skąd ta ilość? Dotychczas miałem info o 1600 - 1800 ludzi. Daj źródło jak masz. I na podstawie czego zakładasz, że zwaliani bedą ludzie z KP? Czy to prywatna perspektywa, czy też coś innego? Pozdrawiam.
Zwalniani będą i Ci co z KN na KP pójdą.Ale najpierw leci na bruk kp,wiadomo.
i.d.i.o.t.y.c.z.n.y punkt widzenia że kp pierwsze do zwolnienia...bez komentarza.no chyba że trzeba to przyjąć za normę w tej całej batali ze zmianami, zresztą kp do tego jest przyzwyczajone...
Skąd pewność, że KP pierwsze do zwolnienia, wydawało mi się do tej pory, że \"lesery\" pierwsi zostaną zwolnieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\"Lesery\" zostaną, bo sami nie odejdą
Nikt ich nie zwolni, bo jak im dyr nie zaproponuje pracy, to będzie musiał wypłacić odprawę
Faktycznie w pierwszej kolejności \"polecą\" pracownicy na śmieciowych umowach.
Co do danych ONYXA to nie wieżę w taka skalę zwonień.

Nikt ich nie zwolni, bo jak im dyr nie zaproponuje pracy, to będzie musiał wypłacić odprawę

Faktycznie w pierwszej kolejności \"polecą\" pracownicy na śmieciowych umowach.
Co do danych ONYXA to nie wieżę w taka skalę zwonień.
ale po co mam się bawić w dopisywanie ? U nas dyr była tak cięta na KN że wyjątkowo dobrze robiła KP ... więc nie wiem co ma sobie dopisać?
Oprócz zwolnienia KP - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
\"Dziwna \" koleżanka
Nowe rozporzadzenie
chory system?!
PROSZE O POMOC!!!
Toruń lub kuj - pom
Toruń lub kuj - pom
ZFŚS w Domu Dziecka
nowo zatrudniony ...
kosztowne terapie
delegacja wychowawcy
poszukuję wychowawcy (mężczyzny)
czy Centrum Administracyjne może prowadzić księgowość RDD?
ANKIETA do pracy magisterskiej
Opieka indywidualna
Przejście na kodeks sprawy techniczne
czy załujecie ,ze jestescie asystentem rodziny?