zwolnienia KP

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~onyx

zwolnienia KP

Post autor: ~onyx »

Wychowawców zatrudnionych na KN w placówkach op-wych jest ok.2400. przy założeniu że wszyscy przyjmą nowe warunki pracy do zwolnienia pójdzie 850 osób zatrudnionych na KP.
~ktos

Re: zwolnienia KP

Post autor: ~ktos »

nie policzono ile osób pracuje na umowę zlecenie,u nas tacy są,więc oni pierwsi do odstrzału..
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Onyx skąd ta ilość? Dotychczas miałem info o 1600 - 1800 ludzi. Daj źródło jak masz. I na podstawie czego zakładasz, że zwaliani bedą ludzie z KP? Czy to prywatna perspektywa, czy też coś innego? Pozdrawiam.
~helka

Post autor: ~helka »

Zwalniani będą i Ci co z KN na KP pójdą.Ale najpierw leci na bruk kp,wiadomo.
~Fasola

Post autor: ~Fasola »

i.d.i.o.t.y.c.z.n.y punkt widzenia że kp pierwsze do zwolnienia...bez komentarza.no chyba że trzeba to przyjąć za normę w tej całej batali ze zmianami, zresztą kp do tego jest przyzwyczajone...
~Marianna

Post autor: ~Marianna »

do czego jest KP przyzwyczajony?
~Jola

Post autor: ~Jola »

Skąd pewność, że KP pierwsze do zwolnienia, wydawało mi się do tej pory, że \"lesery\" pierwsi zostaną zwolnieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

\"Lesery\" zostaną, bo sami nie odejdą ;)
Nikt ich nie zwolni, bo jak im dyr nie zaproponuje pracy, to będzie musiał wypłacić odprawę ;)
Faktycznie w pierwszej kolejności \"polecą\" pracownicy na śmieciowych umowach.
Co do danych ONYXA to nie wieżę w taka skalę zwonień.
~Fasola

Post autor: ~Fasola »

dopisz sobie Marianno...
~Marianna

Post autor: ~Marianna »

ale po co mam się bawić w dopisywanie ? U nas dyr była tak cięta na KN że wyjątkowo dobrze robiła KP ... więc nie wiem co ma sobie dopisać?
ODPOWIEDZ