ANKIETA do pracy magisterskiej
ANKIETA do pracy magisterskiej
Witam!
Piszę pracę magisterską na temat zjawiska samotności wśró dzieci i młodzieży w placówkach opiekuńczo-wychowawczych i bardzo prosiłabym o wypełnienie ankiety, która przeznaczona jest dla pracowników tychże placówek. Ankieta oczywiście jest anonimowa. Bardzo proszę o pomoc!
Z góry dziękuję i pozdrawiam:)
oto link do ankiety:
https://www.wiedzadlafirm.pl/customers/s ... d07f53d439
Piszę pracę magisterską na temat zjawiska samotności wśró dzieci i młodzieży w placówkach opiekuńczo-wychowawczych i bardzo prosiłabym o wypełnienie ankiety, która przeznaczona jest dla pracowników tychże placówek. Ankieta oczywiście jest anonimowa. Bardzo proszę o pomoc!
Z góry dziękuję i pozdrawiam:)
oto link do ankiety:
https://www.wiedzadlafirm.pl/customers/s ... d07f53d439
Re: ANKIETA do pracy magisterskiej
Jak można się czuć samotnym wśród dzieci i młodzieży?
juz coraz głupsze te tematy tych prac magisterskich.
temat jak temat ... ciekawe jakie wyszły by badania porównawcze na grupie młodzieży z \"normalnych domów\"?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Skoro jesteśmy przy pracach dyplomowych to ja właśnie jestem w trakcie pisanie \"Rola wychowawcy na przykładzie placówki...\"
chciałam wypełnić tą ankietę ale w połowie zrezygnowałam. dziwne te pytania na które nie potrafię dać jednoznacznej odpowiedzi..... przykro mi nie pomogę
ja też zrezygnowałam, bo pytania badają moje widzimisię a nie stan faktyczny
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja wypełniłem choć pytania rzeczywiście były niejednoznaczne
poza pierwsza strona pytań , nie ma innych sensownych w tej ankiecie . przepraszam ale Joanno kto Ci opiniował tą ankietę?, moim zdaniem nikt nie powinien jej tu wypełniać bez zgody dyrektora swojej placówki. studenci przychodząc do nas z ankietami najpierw odbywają rozmowę z dyr, który jednocześnie zatwierdza i pozwala przeprowadzenie badan. dlatego wypełniając ta ankietę w mojej opinii złamane zostałby zasady panujące w mojej placówce.
Oprócz ANKIETA do pracy magisterskiej - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Toruń lub kuj - pom
ZFŚS w Domu Dziecka
nowo zatrudniony ...
zwolnienia KP
kosztowne terapie
delegacja wychowawcy
poszukuję wychowawcy (mężczyzny)
czy Centrum Administracyjne może prowadzić księgowość RDD?
Opieka indywidualna
Przejście na kodeks sprawy techniczne
czy załujecie ,ze jestescie asystentem rodziny?
Dzieci zaburzone i upośledzone W DD
podpowiedzcie:)
pytanko
Szkolenia z ROPS
urlopowanie