Zwrot kosztów dojazdu na terapie (alkoholika)

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
ODPOWIEDZ
~Jola

Zwrot kosztów dojazdu na terapie (alkoholika)

Post autor: ~Jola »

czy można to finansować z \"korkowego\" czyli w ramach GKRPA?
~jola

Re: Zwrot kosztów dojazdu na terapie (alkoholika)

Post autor: ~jola »

na pewno nie można; ten wątek już był.
~xyz

Post autor: ~xyz »

dokładnie taki temat już był
też jestem zdania,ze nie można,ale moja pani mecenas dała mi opinię prawną na piśmie,ze można,wiec ja z nią walczyć nie będę
~jola

Post autor: ~jola »

jak się ma opinię prawnika na piśmie, a ostateczna decyzja należy do niego, to w razie wątpliwości kontrolera osoba merytorycznie odpowiedzialna za wydatkowanie ,,korkowego\'\' nie musi się martwić.
~Mona

Post autor: ~Mona »

Nawet jeśli osoba taka nie korzysta z pomocy społecznej, bak współmałżonka, a brak takiej pomocy spowodawałby tylko tyle że nie zgłosiłby się na spotkanie???
~dd

Post autor: ~dd »

PARPA nie rekomenduje zwrotu kosztów dojazdu na terapnię, to po pierwsze

a my nie dajmy się szantażować,że jak nie damy zwrotu to ktoś nie będzie się leczył

przeglądałam trochę programów na 2011 r. i wiele gmin wpisalo sobie w program zwrot kosztów dojazdu
~nina

Post autor: ~nina »

a ja ten rodzaj wydatków ,,wypisałam\'\' z programu dwa lata temu. Teraz zwraca ops, któremu zwiększono na ten cel budżet.
~iwa

Post autor: ~iwa »

u nas to sie praktykuję, ale nie są to duże pieniądze- czasem zwracamy 50 % czasem np tylko przez 2 m-ce..
ODPOWIEDZ