Zwrot kosztów dojazdu na terapie (alkoholika)
Zwrot kosztów dojazdu na terapie (alkoholika)
czy można to finansować z \"korkowego\" czyli w ramach GKRPA?
Re: Zwrot kosztów dojazdu na terapie (alkoholika)
na pewno nie można; ten wątek już był.
dokładnie taki temat już był
też jestem zdania,ze nie można,ale moja pani mecenas dała mi opinię prawną na piśmie,ze można,wiec ja z nią walczyć nie będę
też jestem zdania,ze nie można,ale moja pani mecenas dała mi opinię prawną na piśmie,ze można,wiec ja z nią walczyć nie będę
jak się ma opinię prawnika na piśmie, a ostateczna decyzja należy do niego, to w razie wątpliwości kontrolera osoba merytorycznie odpowiedzialna za wydatkowanie ,,korkowego\'\' nie musi się martwić.
Nawet jeśli osoba taka nie korzysta z pomocy społecznej, bak współmałżonka, a brak takiej pomocy spowodawałby tylko tyle że nie zgłosiłby się na spotkanie???
PARPA nie rekomenduje zwrotu kosztów dojazdu na terapnię, to po pierwsze
a my nie dajmy się szantażować,że jak nie damy zwrotu to ktoś nie będzie się leczył
przeglądałam trochę programów na 2011 r. i wiele gmin wpisalo sobie w program zwrot kosztów dojazdu
a my nie dajmy się szantażować,że jak nie damy zwrotu to ktoś nie będzie się leczył
przeglądałam trochę programów na 2011 r. i wiele gmin wpisalo sobie w program zwrot kosztów dojazdu
a ja ten rodzaj wydatków ,,wypisałam\'\' z programu dwa lata temu. Teraz zwraca ops, któremu zwiększono na ten cel budżet.
u nas to sie praktykuję, ale nie są to duże pieniądze- czasem zwracamy 50 % czasem np tylko przez 2 m-ce..
Oprócz Zwrot kosztów dojazdu na terapie (alkoholika) - Uzależnienia, Bezdomność przeczytaj również:
działalność-dochód-konkretny przykład
Placówka dla bezdomnego niepełnosprawnego z dochodem
protokól kontroli sklepów w zakresie prawidłowości korzystania z zezwolenia na sprzedaż napojów alkoholowych
do renaty
bezdomny
czy kazda komisja powinna mieć regulamin
pomocy
sąd prosi o wycofanie wniosku
JEDNORAZOWE ZEZWOLENIA NA ALKOHOL
Pytanie ad.komisji RPA
alkoholik-leki
Specjalizacja II st. - bezdomność - gdzie?
przemoc nowelizacja ustawy
Bezdomni i schroniska
Dom dla bezdomnych - niepełnosprawnych
matnotrawienie środków i alkoholik