jest różnica miedzy wymyślaniem nazwy( kreatywnym-konstruktywnym myśleniem, a kwestia merytoryczną - i ta subtelną rożnice warto czuć w wypowiedziach ~no.
Polacy nie gęsi.....i rządy lewicy pamietają, nie wiem czy jest się z czego śmiać wciskając formę w potaci opinii o swojej partii PiS-owi
- przecież żyją jeszcze ludzie, którzy przeżyli rządy w PRL-u i stan wojenny i doskonale pamietaja kto sprawował rządy autorytarne
A ja zagłosuję na SLD. Wtedy pozwoli to nam od jesieni uwolnić się od sprawy smoleńska i Kaczyńskiego. PiS gra Smoleńskiem przeciw PO. PO broni się przed atakami PiS i tym usprawiedliwia brak ofensywy ustawodawczej. Jeżeli wygra SLD, PiS nie będzie miał kogo atakować. PiS zaś nie będzie atakował SLD sprawą smoleńską bo nie ma powodów. SLD zajmie się obywatelami i gospodarką, a Smoleńsk będzie już tylko wspominany rocznicowo. Kaczyński zejdzie z pierwszych stron gazet i nareszcie będziemy mieli ŚWIĘTY SPOKÓJ!!!!!!!
jak ktoś ma spokojne sumienie na ziemi to i w grobie znajdzie święty spokój Felek i dziękuję za zwrócenie uwagi. Zawsze mozna się postarać aby być lepszym, ale jeżeli ktoś chce w drugą stronę - to jego decyzja. Ja tam uważam, ze szkoda marnowac energię i jak sie ma dobra wole to zycie jest jakieś jaśniejsze ( a i dobrym ludziom dobre rzeczy się przytrafiają:)