Wypłata z własnych czy kasa przyszła?
Wypłata z własnych czy kasa przyszła?
przyszła
Myślę, że Ci przysługuje.Ale podobnież to zależy czy masz to w zakresie obowiązków. A przede wszystkim od twoich przełożonych. Myślę, że przede wszystkim od nich. Napisz pismo o przyznanie ci dodatku, bo wykonujesz te obowiązki i zobacz co z tego wyjdzieewelka8787 pisze: ↑04 wrz 2024, 12:00a ja mam pytanie, pracuje oczywiści w dziale tych wykluczonych pracowników. czy jeżeli obsługuje również program PŁATNIK i ubezpieczam, wyrejestrowuje z ubezpieczeń ludzi z pomocy społecznej, wykonuje raporty miesięczne za świadczeniobiorców, to czy mi ten dodatek motywacyjny się należy, bo zdaniem moich przełożonych nie
W Katowicach związki zawodowe wysłały pismo do Prezydenta Miasta ws. wyrównania dla ,,pominiętych'' OK. 60 OSÓB. Napiszcie jak w innych dużych miastach wygląda sytuacja
ooo, stolica regionu... chętnie bym się dowiedział jak to się skończy, bo u nas na dzielnicy mają na nas wywalone tam u góry-góry i figa będzie
u nas dziewczyna która zajmuje się płatnikiem i ma to w zakresie zadań dostanie.ewelka8787 pisze: ↑04 wrz 2024, 12:00a ja mam pytanie, pracuje oczywiści w dziale tych wykluczonych pracowników. czy jeżeli obsługuje również program PŁATNIK i ubezpieczam, wyrejestrowuje z ubezpieczeń ludzi z pomocy społecznej, wykonuje raporty miesięczne za świadczeniobiorców, to czy mi ten dodatek motywacyjny się należy, bo zdaniem moich przełożonych nie