Ja sie zapytałam ierowniczki co z kosztami obsługi za bon to mi mówi cos dostane ale zobaczymy jak bedzie ...de Charette pisze: ↑12 lip 2024, 9:50nie wiem jak u was wygląda sytuacja z dodatkami/premiami.
Jeżeli kierownik/dyrektor ma do dyspozycji środki na taki cel (u mnie ma) i ma chociaż odrobinę oleju w głowi i poczucie przyzwoitości to kieruj te środki do tych osób, co nie mają dodatku motywacyjnego 1000 zł.
Jesteście szczęściarzami! U nas mały ośrodek (gmina 3500 mieszkańców) na żadne dodatki środków nie ma. A z bonu licencja zjadła koszty obsługi więc znowu będzie realizowany w ramach wolontariatude Charette pisze: ↑12 lip 2024, 9:50nie wiem jak u was wygląda sytuacja z dodatkami/premiami.
Jeżeli kierownik/dyrektor ma do dyspozycji środki na taki cel (u mnie ma) i ma chociaż odrobinę oleju w głowi i poczucie przyzwoitości to kieruj te środki do tych osób, co nie mają dodatku motywacyjnego 1000 zł.
Ale kogo do tego sądu pracy chcecie pozywać? To chyba tak niestety nie działa i wątpię, żeby przez sąd pracy coś się udało załatwić.
próbować zawsze można, ale akurat nie wydaje mi się, żeby to była skuteczna droga. Ale specjalistka od prawa pracy nie jestem