miło, że ktoś widzi problem
Wspaniale !!! Wojewoda to głos ludu, chociaz zachował się normalnie !! a tu posłowie, senatorowie??? rozumiem że mało mogą
Ja też z Pomorskiego. Do mnie odezwał się poseł Krzysztof Szymański z Konfederacji oraz Patryk Gabriel z KO. Reszta milczy a wysłałam meile do wszystkich posłów z naszego województwa.
A otrzymujecie kasę z 40% z FA i coś z czystego powietrza? Porządny dyrektor że ma mam wrażenie że nigdzie nie ma wszyscy narzekają że lecą po kosztach.de Charette pisze: ↑12 lip 2024, 9:50nie wiem jak u was wygląda sytuacja z dodatkami/premiami.
Jeżeli kierownik/dyrektor ma do dyspozycji środki na taki cel (u mnie ma) i ma chociaż odrobinę oleju w głowi i poczucie przyzwoitości to kieruj te środki do tych osób, co nie mają dodatku motywacyjnego 1000 zł.
my o tym gadamy już do znudzenia z marnym skutkiem, ale będziemy jeszcze próbować. to faktycznie wtedy gospodarny twój szefde Charette pisze: ↑12 lip 2024, 14:04z 40% nie widzimy złotówki (Wójt twierdzi, że przecież do nas dokłada)
Cczystego Powietrza nie widzimy złotówki. Wójt twierdzi,że to jest za działania podejmowane w UG (przyjmowanie wniosków o dotacje) a nie wystawienie zaświadczeń. Wójt nie jest z tych, któremu można coś wytłumaczyć. "On stanowi prawo"