Wiesz, że możesz matkom zrobić za to kuku?kalkulator pisze:Mam podobnie, nawet na fejsie na grupie miejscowych matek mnie opisują! Tylko cytować nie będę, bo nie są dozwolone przekleństwa na forum...
W takiej sytuacji polecam Cyfrowe Repozytorium Dokumentów.monika32 pisze:A jak zamierzacie rozwiązać to technicznie, tj. macie jeszcze miejsce na kilka tysięcy dodatkowych teczek w regałach?
U nas rodzinne, FA i 500+ w jednym pokoju są. Jesteśmy już tak zastawione regałami, że nic więcej się nie wciśnie, to gdzie tu pomieścić jeszcze wnioski o 300+.
może Pan powiedzieć więcej na ten temat ?SYGNITY pisze:W takiej sytuacji polecam Cyfrowe Repozytorium Dokumentów.monika32 pisze:A jak zamierzacie rozwiązać to technicznie, tj. macie jeszcze miejsce na kilka tysięcy dodatkowych teczek w regałach?
U nas rodzinne, FA i 500+ w jednym pokoju są. Jesteśmy już tak zastawione regałami, że nic więcej się nie wciśnie, to gdzie tu pomieścić jeszcze wnioski o 300+.
pozdrawiam
Nie przesadzaj. Przecież cała sprawa to będzie wniosek i informacja - raptem 2 kartki. Wszystko do pudełek i git. Nawet przy 5 tysiącach dzieci to 4 kartony papieru. Nie znajdziesz miejsca na parę kartonów?monika32 pisze:A jak zamierzacie rozwiązać to technicznie, tj. macie jeszcze miejsce na kilka tysięcy dodatkowych teczek w regałach?
Myślę że najlepiej zacytować opinię Ośrodka który już to używajasiak pisze:może Pan powiedzieć więcej na ten temat ?