wydaje mi się, że jeśli np. w czerwcu 2018 r. dziecko kończy 20 lat to i tak jej przysługuje 300 pod warunkiem jeśli we wrześniu będzie się jeszcze uczyć.zniesmaczona35 pisze:a ja nie rozumiem zapisu w §4.3
wydaje mi się, że jeśli np. w czerwcu 2018 r. dziecko kończy 20 lat to i tak jej przysługuje 300 pod warunkiem jeśli we wrześniu będzie się jeszcze uczyć.zniesmaczona35 pisze:a ja nie rozumiem zapisu w §4.3
też tak sądzęnowawops pisze:wydaje mi się, że jeśli np. w czerwcu 2018 r. dziecko kończy 20 lat to i tak jej przysługuje 300 pod warunkiem jeśli we wrześniu będzie się jeszcze uczyć.zniesmaczona35 pisze:a ja nie rozumiem zapisu w §4.3
nowawops pisze:wydaje mi się, że jeśli np. w czerwcu 2018 r. dziecko kończy 20 lat to i tak jej przysługuje 300 pod warunkiem jeśli we wrześniu będzie się jeszcze uczyć.zniesmaczona35 pisze:a ja nie rozumiem zapisu w §4.3
potrzebujemyiwonaj@ pisze:Czy my już nie potrzebujemy Zarządzenia Burmistrza/Wójta ? Czy potrzebujemy ? Już zgłupiałam
iwonaj@ pisze:dziękuję
mam jeszcze jedno pytanie: Każdy z Was już wie, że będzie to robił ? Bo u nas głucha cisza...