500+ a inni pracownicy - Świadczenia rodzinne

Strona 7 z 8    [ Posty: 71 ]

Napisano: 17 lut 2016, 0:06

Sipera pisze:heiland gratuluję :) ja jestem po wstępnych rozmowach. Konkretne kwoty nie padły ale trzymam się twardo i łatwo sie nie poddam :) a tak swoją drogą heiland i ewalu skąd jesteście i gdzie się szkolicie? Może podczepie się na "rzepa" na to świętowanie :roll: Jakąś flaszkę mogę zorganizować :twisted:
My? Hmmm, daleko za lasami, za górami i wieloma dziurami w szosie, znaczy z lubelskiego.
P.S. nie wiem czy będę w poniedziałek, dopiero pod koniec tygodnia będę wiedział...
ludek pisze:
heiland pisze:Ewalu u mnie tak samo, powiem CI, że nie zanosi się na zmiany.
P.S. tak, już przekazano mi, że mam podwyżkę 2 x pińcet brutto za pińcet plus :D
Nie wiem czy powinienem się cieszyć ale jak na razie się cieszę a uśmiech mi pewnie zejdzie z dniem 1 kwietnia :D
Sprzedałeś się za marne 1000 zł brutto. Taką kobyłę wziąłeś za taką marną kasę. Zaniżasz ceny na rynku, a potem płacz że wyzysk przez pracodawców.
Pojęcie bardzo względne, a z mojego punktu przy płacy minimalnej i jedynych podwyżkach wraz z wzrostem płacy minimalnej to była ostateczność która pozwoli jako tako wyżyć w końcu z pensji.
Może i mało ale dla mnie dużo :roll:
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 17 lut 2016, 8:36

Noooooo.... dużo. Dla mnie też.
Ale się nie zapowiada na podwyżkę, u mnie zapowiada się na zmianę pracodawcy :)
kawa i ciasto

Napisano: 17 lut 2016, 8:43

ktoś pytał który pracodawca zatrudni całkiem nowe osoby do 500+ bez doświadczenia...odpowiadam mój i to dwie panie w wieku 40+ które nigdy nie pracowały...
olga271

Napisano: 17 lut 2016, 9:00

Good Luck! 8-)
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 17 lut 2016, 9:04

olga271 pisze:ktoś pytał który pracodawca zatrudni całkiem nowe osoby do 500+ bez doświadczenia...odpowiadam mój i to dwie panie w wieku 40+ które nigdy nie pracowały...
a co masz do pań 40+ ?? :lol: :lol: :lol: .. ten brak doświadczenia by m nie martwił :mrgreen: :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 17 lut 2016, 9:16

ewalu pisze:a co masz do pań 40+
do wieku absolutnie nie mam nic...raczej to drugie zagadnienie budzi me obawy
olga271

Napisano: 17 lut 2016, 9:17

olga271 pisze:
:D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 17 lut 2016, 9:18

ewalu pisze:
olga271 pisze:
:D
ale może jestem przewrażliwiona? przecież to łatwa działka
olga271

Napisano: 17 lut 2016, 9:19

olga271 pisze: ale może jestem przewrażliwiona? przecież to łatwa działka
bułka z masłem :mrgreen:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 17 lut 2016, 9:23

ewalu pisze:bułka z masłem
tak tez myślałam :D to po co ja się głupia martwię :arrow: :o
olga271

Strona 7 z 8    [ Posty: 71 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]