A ty jesteś na TAK czy na NIE? - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 02 gru 2012, 20:33

Ale akurat mój był na śmiech a nie agresję.
~Adam

Napisano: 02 gru 2012, 22:46

Pytam po raz kolejny: kto ma możliwość usunięcia wpisów i kto to zrobił? ( chodzi o usunięcie glównego wpisu użytkownika Adam w tym poscie - wypacza to dalszy ciąg postu oraz treśc całego przekazu np. dot Kuby Wojewódzkiego - Panie Grzegorzu Kryk prosze o informacje - mam dosyć manipulacji i nadużywania mojego nicka oraz wykorzystywania mojej osoby do własnych celów, kiedy to jest wygodne dla redakcji witryny )

proszę o wyjaśnienie
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 02 gru 2012, 22:50

No to się pośmiejemy Adam, a ty nauczysz się odpowiadać za slowo ( i nie ma w tym agresji wręcz przeciwnie, dowcip się udał tylko nie wziąłes pod uwagę, że inni tez mają poczucie humoru, a przy okazji dowiemy się kim jesteś:) - jak się można domyśleć)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 02 gru 2012, 23:28

wg mnie Adam przyznaje prawo innym do poczucia humoru, lubi żartować choć czasami niewybrednie, lubi wchodzić w słowne szermierki i docenia żart innych,
no ale to jest moje zdanie, dzibar jak zawsze lepiej wie kto co myśli, bierze pod uwage itp.
jak sie dzibar dowiemy kim jest Adam i czego się można domyślać?bo nijak nie rozumiem
~oko

Napisano: 03 gru 2012, 11:26

dzibar jak zawsze ripostuje i wypowiada się tylko w swoim imieniu,
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 03 gru 2012, 12:11

a pozostali to w czyim?
dzibar jak zawsze nie jest w stanie odpowiedzieć, wyjaśnić to co napisała:))))))))))))
~ela

Napisano: 03 gru 2012, 12:27

ja nie mam co wyjaśniać - skomentowałam to co admin usunął, a na czyj wniosek ?( niech sie admin tlumaczy bo ja nie mam z czego, moze admin to Adam?)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 03 gru 2012, 14:27

Swój post bym usunął?
Wy zrozumcie wreszcie kto za co odpowiada. Zrozumcie też że samo IP które łatwo namierzyć (a tego bardzo chcecie) daje wyłącznie informację o lokalizacji hosta. Konkretny użytkownik może się znajdować nawet kilkadziesiąt kilometrów od tego hosta. Nie mówiąc już o wifi i podłączeniu się do kogoś kto o tym nie wie. To raz.
Dwa - dokładne dane osobowe i adresowe dostawca sieci może udostępnić tylko policji. Ta z kolei sprawdza czy w ogóle jakieś prawo zostało złamane. Jeżeli na danej witrynie nie trzeba sie logować oraz jeżeli nie padają konkretne nazwiska i adresy to nie będzie żadnej sprawy. Nie ma nawet wykroczenia. Trzeba bowiem odróżnić zło od zła. Przykładowo za zdanie \"Dzibar jest głupia\" nikt nikogo nie będzie ścigał. Natomiast zdanie \"Zdzisława...(i tu nazwisko) jest głupia\" być może tak choć 90% takich wniosków nawet nie jest rozpatrywanych. Jeszcze czym innym było by zdanie \"Zdzisława (nazwisko) jest głupia i coś z tym trzeba zrobić\". Tutaj można się obawiać o swoje życie. Jest naruszony art. bodajże 255 KK mówiący o nakłanianiu do przestępstwa. Ale i tu nawet jeśli już policja się ruszy to kończy się najwyżej na grzywnie i przeprosinach (można odrobić pracując społecznie).
Trzy - admin jest bardzo stronniczy i wręcz partyjny. Jeżeli wątki o PiS usuwa a wątków o PO (jej wadach) nie to znaczy że nie nadaje sie na admina i nie zna prawa.
Cztery - dwa konta Dzibar i dwa takie same profile (albo ktoś przejmuje jej konto) - niedopuszczalne.
Pięć - dobry informatyk może się włamać na czyjegoś kompa. Może poznać jego dokładną lokalizację ale wtedy to ON popełni przestępstwo.

Jak tak to będzie wyglądało to trzeba by napisać do dyrekcji Śródmieścia gdzie ponoć jeszcze pracuje ktoś kto włada tym forum. Dane i telefony są w sieci więc to nie problem. Po nitce do kłębka. Jakiś dyrektor powinien czasem zajrzeć na to forum. Rozumiem cenzurę w dziale ogólnym ale zamykanie ust w HP jest wręcz karygodne. Niekonstytucyjne.
~Adam

Napisano: 03 gru 2012, 14:38

wykład OK
natomiast dzibar i tak nie zrozumie na czyj wniosek usunięto post,kim jest Adam i czego może sie domyślać
czyli znów kulą w płat a tyle się Adam napisałeś...
~oko

Napisano: 03 gru 2012, 14:41

Ja szybko piszę;)

Jeżeli faktycznie ktoś się podszywa pod dzibar to powinna interweniować u admina choć jak widać on też nie jest w porządku. Usunięcie linka było dzibar na rękę. Ciekawe co by zrobiła gdyby ktoś w jej imieniu zaczął tu nakłaniać do zabijania zwolenników PO.
~Adam

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem