AAAA w systemie

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
ewcia9

AAAA w systemie

Post autor: ewcia9 »

Hej, czy ktoś z was już wie gdzie zmienić to AAAA w systemie które pojawia się w numerze sprawy/wniosku??
mura123

Re: AAAA w systemie

Post autor: mura123 »

a w ógole zmieniamy to AAA i na co zmienić, a wpisujecie numer sprawy nadany w urzędzie? i z jakim to ma być oznakowaniem?
Kasia12

Post autor: Kasia12 »

Trzeba wejść na moduł adminintracyjny i tam edytować parametry: SYMB_KANC to ma być nazwa komórki administracyjnej oraz SYMB_KLAS to ma być numer teczki z rzeczowego wykazu akt
nati44

Post autor: nati44 »

Czylli jak wygląda taki numer u ciebie?
Kasia12

Post autor: Kasia12 »

U mnie to PS.8111.2.1.2016.KM komórka org, numer akt rzeczowych(naldal nie wiem czy są dobre) nr podteczki, numer wniosku, rok i moje inicjały
nati44

Post autor: nati44 »

Ja mam ten problem, że mamy własny wprowadzony zarządzeniem jednolity rzeczowy wykaz akt i u mnie numer teczki dla KDR jest 2 cyfrowy a w systemie jest informacja że ma mieć od 4-6 znaków;o Wysłałam do nich zapytanie co z tym zrobić, bo przecież jak ktoś u nas odgórnie nadał taki numer to nie mogę już go zmienić.
ODPOWIEDZ