"obsłuz karty" i co dalej?

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
nick_1

"obsłuz karty" i co dalej?

Post autor: nick_1 »

mam problem z zamówieniem, nie mogę zapisac po wykonaniu "decyzja przyznane". karty lezą cały czas w zakładce "wnioski do obsłużenia" czy ja cos źle robię??ktoś ma taki problem?
nick_1

Re: "obsłuz karty" i co dalej?

dodam, że nie ma żadnych nieprawidłowości.. ktoś pomoże?
Leo222

Post autor: Leo222 »

Mi wyskakuje Error wiec mam ten sam problem nie wiem może rozchodzi się o to że nie wprowadziłam skanów :| już nic nie wiem, jak patrze na ten program mam ochote krzyczeć :(
nick_1

ja wprowadziłam skany, więc to nie w tym problem..może coś robią? ten program jest niedopracowany eghmm..
malineczka

Post autor: malineczka »

ja tez mam wynik rozpatrzenia: przyznanie... chodzi akurat o duplikat , czy zwolnieni9e z opłat: nie. no i dalej nic nie mogę zrobić..... ani zapisać ani zatwierdzić..
goscw
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: goscw »

do nick_1 a anulowalaś/eś może kartę tej osoby, przed zarejestrowaniem wniosku o wydanie duplikatu??
renia7

Post autor: renia7 »

Ja mam identycznie wczoraj z tym wojowałam i nic nie wymysliłam, wszystko jest okej a nie mozna zatwierdzić i puścić dalej :x początek a juz problemy z tym programem
nick_1

goscw pisze:do nick_1 a anulowalaś/eś może kartę tej osoby, przed zarejestrowaniem wniosku o wydanie duplikatu??
nie.dalej ten sam problem-karty wiszą w zakładce"do obsłużenia" klikam obsłuż /przyznane/ i ..i nic więcej zrobic nie moge:(
Moniami

Post autor: Moniami »

no ja podobnie..
obsługa zaznaczam przyznaje i nie pojawia się nazwisko przynającego i tylko przycisk anuluj jest aktywny:|
nick_1

u mnie to samo:/ wiszą wnioski..
ODPOWIEDZ