"obsłuz karty" i co dalej?
"obsłuz karty" i co dalej?
mam problem z zamówieniem, nie mogę zapisac po wykonaniu "decyzja przyznane". karty lezą cały czas w zakładce "wnioski do obsłużenia" czy ja cos źle robię??ktoś ma taki problem?
Re: "obsłuz karty" i co dalej?
dodam, że nie ma żadnych nieprawidłowości.. ktoś pomoże?
Mi wyskakuje Error wiec mam ten sam problem nie wiem może rozchodzi się o to że nie wprowadziłam skanów
już nic nie wiem, jak patrze na ten program mam ochote krzyczeć 

ja wprowadziłam skany, więc to nie w tym problem..może coś robią? ten program jest niedopracowany eghmm..
ja tez mam wynik rozpatrzenia: przyznanie... chodzi akurat o duplikat , czy zwolnieni9e z opłat: nie. no i dalej nic nie mogę zrobić..... ani zapisać ani zatwierdzić..
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
do nick_1 a anulowalaś/eś może kartę tej osoby, przed zarejestrowaniem wniosku o wydanie duplikatu??
Ja mam identycznie wczoraj z tym wojowałam i nic nie wymysliłam, wszystko jest okej a nie mozna zatwierdzić i puścić dalej
początek a juz problemy z tym programem

nie.dalej ten sam problem-karty wiszą w zakładce"do obsłużenia" klikam obsłuż /przyznane/ i ..i nic więcej zrobic nie moge:(goscw pisze:do nick_1 a anulowalaś/eś może kartę tej osoby, przed zarejestrowaniem wniosku o wydanie duplikatu??
no ja podobnie..
obsługa zaznaczam przyznaje i nie pojawia się nazwisko przynającego i tylko przycisk anuluj jest aktywny:|
obsługa zaznaczam przyznaje i nie pojawia się nazwisko przynającego i tylko przycisk anuluj jest aktywny:|
Oprócz "obsłuz karty" i co dalej? - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
sprawozdanie
ODBIÓR PRZESYŁKI w SI KDR
czy ma ktoś problem z zapisaniem?/zatwierdzeniem?
Numer sprawy????
czyżby....
wprowadzenie wniosku-już sie pogubiłam
Wniosek w oobsłudze
Doreczenie pism
SPRAWOZDANIA
dzieci w pieczy zastępczej
data ukonczenia nauki
status wniosku
Logowanie - moduł ADM
AAAA w systemie
prosze o pomoc