od początku października. Wniosek zarejestrowany 1.10. , jeszcze nie wydawałam decyzji, rozpatrywałam w programie tak \'kontrolnie\' i wylicza wg poprzedniego kryterium :/
aktualizacja Pomost Std
Re: aktualizacja Pomost Std
Jak będziesz przyznawać świadczenie, to Pomost wyliczy na dzień \"daty od\" świadczenia więc wyliczy wg nowego kryterium.
Do wniosku najprawodpowobniej miałaś dołączony starszy wywiad, i dlatego liczył na dzień przeprowadzenia wywiadu.
W decyzji będzie OK.
pozdrawiam
Do wniosku najprawodpowobniej miałaś dołączony starszy wywiad, i dlatego liczył na dzień przeprowadzenia wywiadu.
W decyzji będzie OK.
pozdrawiam
W jaki sposób w pomoście zmienić decyzję od 01.10.2012 przyznającą zasiłek stały? Zmiana ze wzgl. na nowe kryteria.
Czy robię decyzję z decyzji, czy zmieniam decyzję, czy tamtą wstrzymuję i wydaję nową... od czego mam zacząć?
Tydzień temu próbowałem zrobić aktualizację, ale zbyt duże obciążęnie serwera w tym tygodniu to samo, adres się zgadza w konfiguracji automatycznych aktualizacji https://194.93.127.96:8080/liveupdate/
czy przy zmianie decyzji na zasiłek stały w związku ze zmianą kryteriów piszecie zmianę decyzji w części czy w całości?????
Oprócz aktualizacja Pomost Std - Oprogramowanie przeczytaj również:
Do Neli - Program Radix - proszę o pomoc
kody swiadczen w Heliosie
Do Tomka
Do Tomka
nowe słowniki centralne
Tomek pomocy !!!
Tomek pomocy :-(
Sygnity zmiana wydruku
poprawa słownika
uchylenie decyzji w części na dozywianie - Pomost std
czy dobrze myślę