aktualizacja wywiadu środowiskowego
aktualizacja wywiadu środowiskowego
Mam pytanie do pracowników socjalnych , a mianowicie czy zawsze dokładnie co pół roku robicie aktualizację wywiadu? Co w przypadku, gdy nic się nie zmieniło.Piszecie to samo po raz kolejny czy jakąś adnotację typu bez zmian. Proszę o konkretną odpowiedz osób, które się tym zajmują.Dziękuję
-
- Administrator
- Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
- Kontakt:
Re: aktualizacja wywiadu środowiskowego
Wywiad to wywiad- jeśli świadzcenie trwa dłuzej niż pół roku jest wymagany. Unikać stwierdzeń \"sytuacja nie zmieniła się\", bo jak jest tak przez 20 wywiadów, to te 20 wywiadów trzeba przejrzeć i nic z nich nie wynika.
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Solitudo animae
Chodzi mi o autorski wywiad przeprowadzany na potrzeby DD.
A nie możesz zrobić po prosu aktualizacji??? dołożyć stronę zatytułowaną aktualizacja - tam dopisać co się zmieniło. Myślę jednak że zawsze jest co pisać.
Czy płacą rachunki czy na bieżąco, czy jest zadłużenie, czy piszą o raty, czy korzystają z pomocy społecznej, czy są zarejestrowani w urzędzie pracy, czy robią szkolenia i wiele innych rzeczy.
Czy płacą rachunki czy na bieżąco, czy jest zadłużenie, czy piszą o raty, czy korzystają z pomocy społecznej, czy są zarejestrowani w urzędzie pracy, czy robią szkolenia i wiele innych rzeczy.
czy podejmuja działania w sprawie pozyskania zatrudenia, jak jest z leczeniem w przypadku uzależnienia... życie...
Oprócz aktualizacja wywiadu środowiskowego - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
?
podstawa prawna urlopowania
nowy pracownik na placówkach opiekunczo wychowawczych
Zniesienie Karty Nauczyciela
Sprawy rodzicielskie
szukam osób pracujących u sióstr Franicszkanek
Placówki wielofunkcyjne a nowa ustawa
kontakty z matką
superwizje
znów grafik pracy
reguły w kontaktach pracowniczych
mieszkania usamodzielnienia czy grupy usamodzielnienia