mieszkania usamodzielnienia czy grupy usamodzielnienia
mieszkania usamodzielnienia czy grupy usamodzielnienia
Czy w waszych placówkach są grupy usamodzielnienia - osobna grupa od 14lat samodzielnie funkcjonująca pod względem prowadzenia gospodarstwa domowego ze stałym dozorem wychowawców czy raczej mieszkania usamodzielnień dla 18 letnich wychowanków gdzie wychowankowie przebywają sami a wychowawcy tylko kontrolują i dochodzą w razie potrzeby??? W literaturze spotkałam takie wyjaśnienia a u nas nazywa się to mieszkanie usamodzielnień a funkcjonuje jak grupa usamodzielnień jak jest u was??
Re: mieszkania usamodzielnienia czy grupy usamodzielnienia
Nikt niewie,Lena zamiast poprawek chociasz raz a madrze bys podpowiedziala na forum!.wydaje mnie sie ze do 14 roku osobno,i do 18 roku osobno ale moze ktos na forum podpowie bo 100% pewnosci niemam.
rany boskie....Dominika błąd na błędzie błędem pogania...nie ośmieszaj się
Lena od-pier papier,niemasz sie kogo czepic,czep sie tramwaju,gdzie masz blad op.ilas sie czy nac.palas.
Nikt niewie, = \"nie wie\" pisze się osobno
Lena zamiast poprawek chociasz - \"chociaż\" nie \"sz\" tylko \"ż\" na końcu.
raz a madrze bys podpowiedziala na forum!.wydaje mnie sie ze do 14 roku osobno,i do 18 roku osobno ale moze ktos na forum podpowie bo 100% pewnosci
niemam. = \"nie mam\" pisze się osobno.
W jednym krótkim zdaniu zrobiłaś trzy błędy ortograficzne !!!!!!!!! geniuszu pomocowy
))
Lena zamiast poprawek chociasz - \"chociaż\" nie \"sz\" tylko \"ż\" na końcu.
raz a madrze bys podpowiedziala na forum!.wydaje mnie sie ze do 14 roku osobno,i do 18 roku osobno ale moze ktos na forum podpowie bo 100% pewnosci
niemam. = \"nie mam\" pisze się osobno.
W jednym krótkim zdaniu zrobiłaś trzy błędy ortograficzne !!!!!!!!! geniuszu pomocowy

Oprócz mieszkania usamodzielnienia czy grupy usamodzielnienia - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Sprawy rodzicielskie
szukam osób pracujących u sióstr Franicszkanek
Placówki wielofunkcyjne a nowa ustawa
kontakty z matką
aktualizacja wywiadu środowiskowego
superwizje
znów grafik pracy
reguły w kontaktach pracowniczych
metody pracy z dzieckiem
praca w domu dziecka
dzień matki
jaka jest subwencja w MOS?