mieszkania usamodzielnienia czy grupy usamodzielnienia

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~kordi

mieszkania usamodzielnienia czy grupy usamodzielnienia

Post autor: ~kordi »

Czy w waszych placówkach są grupy usamodzielnienia - osobna grupa od 14lat samodzielnie funkcjonująca pod względem prowadzenia gospodarstwa domowego ze stałym dozorem wychowawców czy raczej mieszkania usamodzielnień dla 18 letnich wychowanków gdzie wychowankowie przebywają sami a wychowawcy tylko kontrolują i dochodzą w razie potrzeby??? W literaturze spotkałam takie wyjaśnienia a u nas nazywa się to mieszkanie usamodzielnień a funkcjonuje jak grupa usamodzielnień jak jest u was??
~Dominika

Re: mieszkania usamodzielnienia czy grupy usamodzielnienia

Post autor: ~Dominika »

Nikt niewie,Lena zamiast poprawek chociasz raz a madrze bys podpowiedziala na forum!.wydaje mnie sie ze do 14 roku osobno,i do 18 roku osobno ale moze ktos na forum podpowie bo 100% pewnosci niemam.
~gość

Post autor: ~gość »

rany boskie....Dominika błąd na błędzie błędem pogania...nie ośmieszaj się
~Dominika

Post autor: ~Dominika »

Lena od-pier papier,niemasz sie kogo czepic,czep sie tramwaju,gdzie masz blad op.ilas sie czy nac.palas.
~do Dominiki

Post autor: ~do Dominiki »

Nikt niewie, = \"nie wie\" pisze się osobno
Lena zamiast poprawek chociasz - \"chociaż\" nie \"sz\" tylko \"ż\" na końcu.
raz a madrze bys podpowiedziala na forum!.wydaje mnie sie ze do 14 roku osobno,i do 18 roku osobno ale moze ktos na forum podpowie bo 100% pewnosci
niemam. = \"nie mam\" pisze się osobno.

W jednym krótkim zdaniu zrobiłaś trzy błędy ortograficzne !!!!!!!!! geniuszu pomocowy :)))
ODPOWIEDZ