ola
Posłuchaj koniecznie !
tydzień temu prowadziłam zajęcia- cześć - warsztaty z bardzo trudną młodzieżą . Szkoła wytypowała mi / nam \" najmniej rokujących uczniów\" Wiesz co ?
w jednym dniu treningowym miałam z nimi wypracować BAZĘ pod resztę innych zajęć - Moje mocne strony - i co ..?
przesunęłam zajęcia na dodatkowy dzień- nie dało rady ..zbudować pozytywnego obrazu u tych nastolatków - po prostu mieli tak zaniżoną samoocenę i byli wbici w określenie DURNIA - że nie szło tego przełamać...
ale ....finał !!
dzisiaj patrzę na fejsa i wiedzę jak Kuba dodał sobie zdjęcie pt \" Jak wręczają mu dyplom za wzorową postawę i zaangażowanie ..\"
i jeszcze jedno - podsumowanie projektu zrobiłam z pompą w obecności ich dyrektorów , pedagogów ( pożal się.. ) i byli wyczytywani jedno po drugim
Wiesz co? - jak go wyczytali ..Kubę i miał podejść na środek - oglądał się za siebie dwa , trzy razy -- czy oby o niego chodzi i czy się nie wygłupi i nie ośmieszy jak wyjdzie- - dodam innego Kuby na sali nie było..
Więc ...!!! wal się Adamobójco z powłoką sztucznej inteligencji emocjonalnej -dla takich chwil warto żyć .
ola tak trzymaj ..

- tylko taka praca da Ci autentyczność - pozdrawiam Adama.