Aktywizacja, praca socjalna, motywowanie. Jak to u was wygląda? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 6 z 13    [ Posty: 127 ]

Napisano: 12 gru 2013, 0:17

Efekt jest taki że nieudacznikami zajmują sie nieudacznicy.
~Adam

Napisano: 12 gru 2013, 0:29

A kto się Tobą zajmuje?
~zonyWkur

Napisano: 12 gru 2013, 0:52

A niektórzy to byli takimi nieudacznikami, że musieli zmienić zawód.
~maniek

Napisano: 12 gru 2013, 9:48

Wkurzony.

młodzi , ambitni i zdroworozsądkowi ..?! Ty wkurzony i Admobójca..? - ( o ten drugi to dopiero jest przykład ambicji )- nie chcą pracować w \"ŁOPIECE\"- a czemuż to ?

dalej idziemy ..

Wkurzony !- praca ponad siły - tak się oceniasz ?
Hmm... skoro ja jestem przykładem wyegzaltowania i lansu- to TY najwyraźniej masz urojenia skoro przypisujesz sobie cechy heroizmu z tego tytułu ,że ciężko pracujesz. Analogicznie to działa- rozumiesz?

P.S Ciężka praca - może Cię uszlachetniać albo degradować ..to kwestia wyboru...
~emilka

Napisano: 12 gru 2013, 10:30

Wstawiaj takie kity Kubusiowi... ;)
~Emilofob

Napisano: 12 gru 2013, 10:44

A ja uwielbiam Anię z Zielonego Wzgórza:)
Piszemy tylko o tym, że można dobrze wykonywać pracę socjalną. Pomoc społeczna jest trochę jak wolontariat i ludzie szukający ogromnych gratyfikacji, awansów itp. nie odnajdą się w tym zawodzie. W tej pracy nie ma dużej kasy:)Zresztą problem wynagrodzeń dotyczy pracowników różnych branży nie tylko pomocy społecznej. System wynagrodzeń powinien być unormowany i jednolity dla wszystkich ( tak jak w przypadku nauczycieli) wtedy wszystkim pracownikom będzie \"chciało się chcieć\" podnosić kwalifikacje.
~ola

Napisano: 12 gru 2013, 10:58

emilofob.. ?! \"chodzenie po bagnach wciąga-uważaj \" .. - żeby nie przeszło w urojenia prześladowcze, nie chcę żebyś cierpiał z mojego powodu ;)
więcej optymizmu motylu!
~emilka

Napisano: 12 gru 2013, 10:59

Wkurzony- wyluzuj :) Tak lansujemy dobrą pracę socjalną- bo mamy do tego prawo. Szanuję chociaż nie rozumiem) Twoje poglądy Ty szanuj moje:)
~ola

Napisano: 12 gru 2013, 16:29

Jak zwykle kilku \"fajnych\" rozwala dyskusję-oto poziom!
~kola

Napisano: 12 gru 2013, 18:22

Do Adama i jego komiltonow:

\"Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych ludzi jak ten, komu nic do tego.\"

\"Nędznicy” Victor Hugo
~Adamobojca

Strona 6 z 13    [ Posty: 127 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x