ale głupota pzpn-u - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 09 lis 2011, 13:03

https://euro2012.onet.pl/wiadomosci/medi ... tykul.html

wiem, że już od kilku dni toczy się dyskusja w mediach. ale wg mnie to jakaś wielka kpina pzpn-u. Kto na to pozwolił? To kogo teraz reperzentuje ta reprezentacja. PZPN czy Naród Polski? Czy to jest reprezentacja pzpn-owska czy narodowa? Co to za i_diota wykombinował to logo i to jeszcze się zworował na flaszce. Porażka intelektualna i tragedia narodowa (w pewnym sensie).
~Łukasz

Napisano: 09 lis 2011, 13:08

za szybko przeczytałem i dlatego częściowo nieprecyzyjnie zrozumiałem. Przepraszam. To nie koszulka jest wzorowana na flaszce, tylko materiałz którego wykonali te koszulki jest z przetworzonych butelek z tworzywa.

ale to, że ta zmiana wynika z zaleceń unii, to już kompletna klapa. Może zmienimy barwy na zielono - fioletowe z dodatkiem pistacji, jak unia zaleci. Tragedia. Tak czy inaczej
~Łukasz

Napisano: 09 lis 2011, 13:29

Je bać to państwo w państwie pełne zapijaczonych pasibrzuchów.
~Adam

Napisano: 09 lis 2011, 17:03

Adasiu, lepiej bez wulgaryzmów. Pewnie, że mnie też okazjonalnie poniesie, ale publicznie staram się trzymać język za zębami. Lepiej ugryźć bułkę, żeby sobie zamknąć gębę, niż robić z języka spłuczkę. Przyjąłem sobie za punkt honoru, że nawet największe i_diotyzmy nie sprowokują mnie do używnia wulgaryzmów. A to co się dzieje wewnątrz wyładuję w inny sposób. Może zacznę przekopywać ogródek? Nawet w zimie. Łatwiej mi pójdzie ;-)

a to o czym wspomniałeś to oczywiste. Ważne żeby nie oślepnąć i nie przestać dostrzegać różnicy między państwem (tym bardziej w państwie) a Narodem. Naród bez państwa przeżyje, jak uczy historia, natomiast państwo bez Narodu - nigdy.
~Łukasz

Napisano: 09 lis 2011, 18:08

Nie znam osoby która by szanowała pzpn.
~Adam

Napisano: 09 lis 2011, 18:13

ty mondziole a skąd to wiesz?
vide żydzi?
~czesio

Napisano: 09 lis 2011, 18:20

Czemu żyd to u nas synonim zła?
~Adam

Napisano: 09 lis 2011, 23:44