Może to pan prezes K.niki0 pisze:Ten troll to jakiś zakochany w pisie..człowiek
od robienie dobrze dzieciom to są rodzice, a nie państwo !katarzynapietka pisze:Ja jestem sama. Zrobiłam juz 750 informacji na 500+ oraz 400 na Dobry Start. Wypłaciliśmy już 500+ a Dobry Start w poniedziałek idzie.. U nas ludzie by mnie zaszczekali gdybym czekała do września. Zresztą po co czekać skoro mam zrobione? Ja myślę że za bardzo się spinacie i tak musicie wypłacić i tak. A komu robicie na złość? Dzieciom. Pani minister i tak ma nas wszystkich w d*****.
Nie. Po prostu zamiast siedzieć na OPSie i żalić się jak to macie źle w tej pracy to siedziałam i robiłam. Robie to drugi rok sama i daje radę więc nikt mi nie powie że 100 wniosków dziennie nie da się zrobić..vasaria pisze:od robienie dobrze dzieciom to są rodzice, a nie państwo !katarzynapietka pisze:Ja jestem sama. Zrobiłam juz 750 informacji na 500+ oraz 400 na Dobry Start. Wypłaciliśmy już 500+ a Dobry Start w poniedziałek idzie.. U nas ludzie by mnie zaszczekali gdybym czekała do września. Zresztą po co czekać skoro mam zrobione? Ja myślę że za bardzo się spinacie i tak musicie wypłacić i tak. A komu robicie na złość? Dzieciom. Pani minister i tak ma nas wszystkich w d*****.
następne troliszcze !!! zrobiłaś sama 1150 wniosków ? jaaasne ... a świstak siedzi i zawija w te sreberka. jak już się chce głupio trolować, to by trzeba trochę wiedzieć na temat. w pierwsze dni nic nie działało, empatia praktycznie nie chodziła, CBB kulało, wnioski spływały po kilku dniach ... wychodzi, że pykłaś po 100 dziennie wniosków - dostałaś za to order z ziemniaka
?