Apel Przemka - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 11    [ Posty: 109 ]

Napisano: 22 sty 2016, 11:16

[quote="Gość"]W dodatku telefon na sznurku spuszczony z wyższego piętra.
Osoba z Inteligencją na poziomie ucznia szkoły podstawowej, powinna się zorientować, że to głupi żarcik.
O zgrozo, kogo tam zatrudniają w tych OPS-ach. Urzędnicy i nie tylko. Daliście się nabrać jak malutkie dzieci. :lol:[/quo

Moim zdaniem wcale nie wygląda to na żart,no chyba że to ty umieściłeś ten post i stąd ta pewność.To już nie pierwszy sygnał gdzie w rodzinach pobierających świadczenie pielęgnacyjne dochodzi do przemocy wobec niepełnosprawnych dzieci,a w zasadzie żadnych dzieci tylko dorosłych bo przecież dziecku renta nie przysługuje.
Dzidzia

Napisano: 22 sty 2016, 11:18

Gość pisze:W dodatku telefon na sznurku spuszczony z wyższego piętra.
Osoba z Inteligencją na poziomie ucznia szkoły podstawowej, powinna się zorientować, że to głupi żarcik.
O zgrozo, kogo tam zatrudniają w tych OPS-ach. Urzędnicy i nie tylko. Daliście się nabrać jak malutkie dzieci. :lol:
A co dziwnego w spuszczaniu z wyższego piętra czegokolwiek na sznurku? :D gościu wyjdź do ludzi trochę, otwórz się na świat bo widzę, ze nie znasz życia :P My w internacie wszystko z piętra spuszczaliśmy 8-) Flaszki przede wszystkim :oops: aaa i o moją inteligencję to się nie martw. Spokojna twoja potargana. Wszystko z nią OK :geek:
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 22 sty 2016, 11:43

To że dyskutuje w temacie i to najwięcej nie znaczy , ze jestem jego autorem. A dla pewnosci administrator forum moze sprawdzić czy ten temat pochodzi z mojego IP.
zgaga

Napisano: 22 sty 2016, 11:52

"Sipera" cenię Twoja troskę o ludzi. Czyń tak dalej i pamiętaj, zawsze stój po stronie petenta OPS. Nawet potencjalnego. Nigdy nie zbaczaj z tej drogi!!!

P.S. to żarcik
Przemcio czy nie

Napisano: 22 sty 2016, 11:59

Może i żart, ale jak widac ma wielu autorów. Już druga osoba sie do niego przyznała.
zgaga

Napisano: 22 sty 2016, 16:00

A skąd wiesz, że druga? Może trzecia.
Gość

Napisano: 22 sty 2016, 16:06

Może byc i piąta, ale tez wiem , ze czym wiecej osób będzie obstawało, ze na pewno jest to żart, to tym bardziej przekonuje mnie, ze pewna grupa osób chce tylko w ten sposób udowodnic, że takie sytuacje i jej podobne nie mają miejsca.
zgaga

Napisano: 22 sty 2016, 18:41

Przemku, poproś o radę panią I. H. , opiekunkę .Pozdro.
autor

Napisano: 22 sty 2016, 19:45

Pomysłodawczyni nowego superanckiego podziału niepełnosprawnych i ich opiekunów, w którym wiecznymi niepełnosprawnymi dziećmi mieli by być niepełnosprawni bez względu na wiek powstania niepełnosprawności, ale nad którymi opiekę sprawuje ich własny rodzic?
To jednak Przemku odradzam, bo jednak nadal nie chodzi tak o sam fakt konieczności sprawowania opieki, tylko wydarcia kasy przez rodziców pod pozorem sprawowania opieki.
zgaga

Napisano: 22 sty 2016, 20:39

Zakłamane matki przeginają już.....
Przez ich skamlanie i zachłanność, pozbawiono opiekunów osób dorosłych ŚP. Dostali 1300zł jeszcze im mało, jeszcze roszczenie, którym nigdy końca nie będzie, NIGDY!!!
Zresztą jakim prawem dostają kasę i za co się pytam, ponieważ niektóry ''dzieci'' przebywają w ośrodkach, na rehabilitacjach, w szkołach, internatach???
to jak w końcu jest z tą opieką, za co one kasę dostają, jeszcze bez wizytacji z MOPS???
PO dobrze planowała ,po ukończenie dziecka 18 lub 25 lat, matki dostawać powinny SZD lub ZDO ..... w wysokości 520 zł bo dziecko ma rentę.
Gość7

Strona 3 z 11    [ Posty: 109 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x