badania - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 11 mar 2015, 10:47

Witam, mam pytanie czy przed praca mieliście skierowanie na badania psychotechniczne w związku z tym że będziecie często korzystać z samochodu, czy jest to trudne badanie ?
izaa

Napisano: 11 mar 2015, 10:56

Chcą żebyś woziła klientów swoim autem dlatego te badania? Czy dadzą Ci samochód służbowy?
Ja osobiście tego nie miałam i pierwsze słyszę o takim czymś.
Plush

Napisano: 11 mar 2015, 10:59

Nie samochodu służbowego mi nie dadzą to wiem na 100 % mam mieć swój samochód.
izaa

Napisano: 11 mar 2015, 11:10

Bo wiesz, nie chcę straszyć bo mogę się mylić, ale moim zdaniem skoro nie dadzą Ci służbowego, to takie testy robi się osobom, które mają przewozić innych ludzi. Żeby Cię nie wkręcili w jakieś radiotaxi.
Z reszta może poczytaj w necie do czego te testy uprawniają.
Plush

Napisano: 11 mar 2015, 12:09

Dzieki ;)
izaa

Napisano: 12 mar 2015, 12:22

Tak, miałam robione takie badania. Trwają dosyć długo, zarezerwuj sobie około 3 godzin. Ja jestem asystentem z którym klienci jeżdżą samochodem moim prywatnym, którego używam do celów służbowych i rozliczam ryczałtem oraz delegacjami. Wiem, że za chwilę niektórzy asystenci mnie nie pochwalą, ale czasami tak trzeba ludzi wesprzeć.
;)
kingulinek
kingulinek
Praktykant
Od: 09 kwie 2008, 20:53
Zajmuję się:

Napisano: 12 mar 2015, 13:33

Takie badania robi się aby móc używać samochodu prywatnego do celów służbowych i nie ma to znaczenie czy będziesz woziła klientów czy nie takie badania musisz zrobić aby dostawać ryczałt na paliwo.
:roll:
maja123

Napisano: 12 mar 2015, 13:46

ja właśnie przeszłam dlatego, że bee jeździła służbowym ze mną na badaniach była koleżanka która jeździ w teren swoim ale ma ryczałt od tego:)podobno weszła taka ustawa, ze kto w pracy jeździ samochodem ten musi takie badania mieć;)
ja miałam okuliste, neurologa i psychotesty te ostatnie trwały godzinę;0
kiki2015

Napisano: 12 mar 2015, 15:49

mam nadzieje że przejdę pozytywnie te badania psychologiczne :)
izaa

Napisano: 12 mar 2015, 17:26

Na zleceniu nie trzeba mieć niczego i niczego w zamian się nie otrzymuje :roll:
Gość

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x