Bardzo grzeczna odpowiedź - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 15 kwie 2017, 10:11

Odpowiedź na wiadomość administratora heilanda:

Szkoda, że nie odniósł się pan ani słowem do kwestii nadużycia uprawnień ze strony administratora voodoo i nie raczył pan zauważyć, że nie używałem słów niecenzuralnych. Fakt, że możecie panowie mieć inne poglądy polityczne i inny ogląd rzeczywistości nie upoważnia was do nadużywania uprawnień administratorskich. Niestety wasze zachowanie tylko potwierdza, że wolność słowa w Polsce nadal jest solą w oku niektórych środowisk. Z każdym można dyskutować merytorycznie lecz voodoo wybrał metodę zastraszania i zamykania ust. Liczę na refleksję z pana strony i pozdrawiam.
Zgredek
Stażysta
Od: 15 mar 2017, 16:30
Zajmuję się: FA

Napisano: 17 kwie 2017, 18:41

Miałem tu się nie udzielać ale jednak napiszę:
- złamałeś regulamin (podałem podstawę do nałożenia kary) cytując czyjąś wypowiedź. To, że są zakropkowane litery nie oznacza, że kontekst tego słowa nie wskazuje na wulgaryzm (i to tyle na ten temat);
- łamiesz regulamin z innych stron cytując artykuły i nie podając źródeł (co też wykazałem);
- jesteśmy na forum OPS czyli jakby nie patrzył dla osób powiązanych z pomocą społeczną (czy to ze strony urzędników czy świadczeniobiorców). Ty jakimś dziwnym trafem tylko tutaj piszesz nie mając problemu stricte z pomocą społeczną, zakładasz co rusz nowe tematy powiązane z polityką lecz nie związane z pomocą społeczną;
- podczas rejestracji powinieneś to przeczytać: https://ops.pl/regulamin-i-polityka-pryw ... su-ops-pl/ . Nawet na pierwszej stronie rejestracji jest zapis:
Akceptujesz zakaz publikowania wypowiedzi o charakterze obraźliwym, oszczerczym, propagującym treści niezgodne z polskim prawem lub naruszającym cudze prawa autorskie i dobra osobiste. Naruszenie tego zakazu może skutkować dla ciebie całkowitym zablokowaniem dostępu do tej witryny, a twój dostawca internetu zostanie powiadomiony o twoim niewłaściwym zachowaniu. Wyrażasz zgodę na to, że „Forum Portalu OPS.PL” może w każdej chwili usunąć, zmienić, przenieść lub zamknąć każdy twój temat, post.
- już w tym momencie oczerniasz mnie, że nadużywam uprawnień.

Nie jestem idealny (i nikt nie jest) ale stosuję się do zasad panujących na forum. Z Tobą jest jak jest.
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 17 kwie 2017, 21:23

W odróżnieniu od ciebie rozumiem, że polityka ma bezpośrednie przełożenie na jakość pomocy społecznej. A już kwestia przyjmowania lub nie uchodźców z całą pewnością.
Zarzucasz mi że łamię prawa autorskie A. Michnika? :lol: Wykropkowany wyraz nie jest wulgaryzmem a to czego ty się domyślasz to twój problem. To jest właśnie nadużywanie uprawnień gdy kierujesz się domysłami zamiast faktami. Jest natomiast cytatem a nigdzie w regulaminie nie zabrania się cytowania. Chyba nie sądzisz, że A. Michnik jest wulgarny? Ale jak chcesz to zapytam go o to. :lol:
Zgredek
Stażysta
Od: 15 mar 2017, 16:30
Zajmuję się: FA

Napisano: 19 kwie 2017, 10:36

wystarczy wszedzie w internecie jak i w zyciu zachowac pewne normy spoleczne i nie ma problemow
https://kontener.pl/transport-morski/
marta10
Praktykant
Od: 19 kwie 2017, 10:32
Zajmuję się: gospodarstwem

Napisano: 19 kwie 2017, 13:29

[quote="Zgredek"]W odróżnieniu od ciebie rozumiem, że polityka ma bezpośrednie przełożenie na jakość pomocy społecznej. A już kwestia przyjmowania lub nie uchodźców z całą pewnością.

Rzeczywiście, polityka ma bezpośrednie przełożenie na jakość pomocy społecznej, dlatego obraz tzw; pomocy społecznej jest jaki jest, mało efektywny, schematyczny, wyręczający itd. To dobrze, że instytucji pomocy społecznej w Polsce nie grozi( póki co) zderzenie z kwestią pomocy uchodźcom, ponieważ pracownicy socjalni nie są przygotowani absolutnie na tak wymagający rodzaj pracy socjalnej.
[Anioł*]

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x