Miałem tu się nie udzielać ale jednak napiszę:
- złamałeś regulamin (podałem podstawę do nałożenia kary) cytując czyjąś wypowiedź. To, że są zakropkowane litery nie oznacza, że kontekst tego słowa nie wskazuje na wulgaryzm (i to tyle na ten temat);
- łamiesz regulamin z innych stron cytując artykuły i nie podając źródeł (co też wykazałem);
- jesteśmy na forum OPS czyli jakby nie patrzył dla osób powiązanych z pomocą społeczną (czy to ze strony urzędników czy świadczeniobiorców). Ty jakimś dziwnym trafem tylko tutaj piszesz nie mając problemu stricte z pomocą społeczną, zakładasz co rusz nowe tematy powiązane z polityką lecz nie związane z pomocą społeczną;
- podczas rejestracji powinieneś to przeczytać:
https://ops.pl/regulamin-i-polityka-pryw ... su-ops-pl/ . Nawet na pierwszej stronie rejestracji jest zapis:
Akceptujesz zakaz publikowania wypowiedzi o charakterze obraźliwym, oszczerczym, propagującym treści niezgodne z polskim prawem lub naruszającym cudze prawa autorskie i dobra osobiste. Naruszenie tego zakazu może skutkować dla ciebie całkowitym zablokowaniem dostępu do tej witryny, a twój dostawca internetu zostanie powiadomiony o twoim niewłaściwym zachowaniu. Wyrażasz zgodę na to, że „Forum Portalu OPS.PL” może w każdej chwili usunąć, zmienić, przenieść lub zamknąć każdy twój temat, post.
- już w tym momencie oczerniasz mnie, że nadużywam uprawnień.
Nie jestem idealny (i nikt nie jest) ale stosuję się do zasad panujących na forum. Z Tobą jest jak jest.