Bariery rozpatrzenie w 30 dni - Stare tematy

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 06 lut 2014, 9:40

My podobnie jak gava. Odpowiadamy, że wniosek spełnia kryteria (badź nie) do otrzymania dofinansowania, jednakze ostateczna decyzja nastąpi po otrzymaniu informacji o wysokości srodków i wizji lokalnej. Miałam kontrolę PFRON i nikt mi nie zarzucił że robimy to nieprawidłowo.
~V

Napisano: 06 lut 2014, 10:49

nie kazemy skladac kolejnych nowych zalacznikow , zalaczniki przekladamy z pierwszego wniosku tylko sama aktualizacja wniosku danych dochodu itd i taach , bo tutaj akyrat dochod moze sie zmieniac w turnusach a on ma wplyw na dofinansowanie.
~pcpr

Napisano: 06 lut 2014, 14:47

pcpr - to dla was dodatkowa robota. Musicie przekladac zalaczniki, kserowac, pewnie jeszcze wypelniac te wnioski, a to jest wszystko obowiazkiem osoby wnioskujacej.
Ja dostosowauje sie do przepisow i wymogow Biura Pelnomocnika... Niekoniecznie uwazam je za sluszne, wrecz czasem absurdalne sa te interpretacje, ale nie dokladam sobie roboty i nie robie nic za wnioskujacych.
~uuullaaa

Napisano: 06 lut 2014, 15:00

wypelniac wnioski nie absolutnie, ale zalaczniki przekladamy z poprzedniego wnioku jesli sie nic nie zmienilo, jest interpretacja odnosnie tego, ze jesli stan zdrowia nie ulegl zmianie mozna przelozyc stare zaswiadczenie lekarskie
~pcpr

Napisano: 06 lut 2014, 15:03

wniosek ma byc jednoznacznie rozpatrzony negatywnie lub pozytywnie a drugi raz tego samego nie mozna
~pcpr

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x