Ja to wiem ale na to forum wchodza wszyscy a te wypowiedzi świadcza o nas i dlatego proponuje żeby zwracać uwage na to co piszemy i jakich słów używamy . Sami sie gubimy w gąszczu ustaw a co dobiero nasi kliencji którzy nie maja z tym stycznosci Toche wyrozumiałości. Czasami mówię, że czegos niewiem bo jeszcze nie ma wytycznych i nie chce wprowadzać w błąd. Wiesz mi Zosiu że sama czasami mam dosyć ale cóż taka nasza praca.Przyjemnej pracy
współczuć tylko dziecku takiej mamy, co będzie jak dorośnie jak mama już na starcie jest apodyktyczna, zarozumiała i roszczeniowa od kogoś wiedzy bo sama jej nie ma
mm-jakoś mój prawie dorosły syn nie narzeka na matkę.Życie to nie jest bajka!!!I wielu z Was nie powinno pracować z ludzmi,do tego trzeba miec predyspozycje a przede wszystkim posiadać niezbędną wiedzę!!!Ja też pracuję i nie wyobrażam sobie abym nie znała się na swojej robocie.Podatnicy pokrywają koszty waszych szkoleń,miedzy innymi ja,więc trochę pokory.
kurcze wg Majki musze popracowac nad swoja \"kultura\", ale z drugiej strony pracuje w swiadczeniach od samego poczatku i jeszcze nikt mi nie zarzucil braku \"kultury\" jestem wrecz \"cukierkowa\" dla petentow:-)) zawsze udzielam im niezbednych i rzetelnych informacji wiec chyba dam sobie na luz pozdro
Jesteś cukierkowa,bo nie masz wyjścia ale tu petentki traktujesz inaczej nazywając wszystkie babskami.Kultury to ty nie masz i to jest fakt-niestety.Może spróbuj wybielić się gdzie indziej.A co do rzetelnych informacji to droga daleka.
nowa-nie jestem zainteresowana Twoją posadą ale jak masz problem to pracę można zawsze zmienić.Ja pracuję na dużo odpowiedzialniejszym stanowisku i też Ci powiem,chcesz się zamienić?Tylko czy jesteś taka elastyczna?Każdy robi to co do niego należy a jak go to przerasta to tylko zmienić pracę.
no wlasnie kasiu nie mam wyjscia, a \"babskami\" na pewno nie sa wszystkie petentki tylko takie jak ty! a jesli chodzi o rzetelne informacje to na pewno bym nie pracowala na tym stanowisku gdybym ich nie posiadala.
PS. zajmij sie lepiej swoja bardziej odpowiedzialna praca pani \"elastyczna\" i uwazaj zebys sie kiedys nie porwala! My robimy to co do nas nalezy i ty sie do tego nie wtracaj tylko spadaj na swoje forum!!zegnam bo juz nie moge czytac tych glupot wypisywanych przez Panią k.