becikowe po nowemu - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 5    [ Posty: 44 ]

Napisano: 21 paź 2009, 18:58

Spokojnie,bez nerwów!!!Z ludzmi trzeba umieć pracować.Ale Ty oczywiście nie potrafisz.Forum jest dla wszystkich.Panuj nad emocjami dziewczyno.
~kasia

Napisano: 21 paź 2009, 20:32

a ty myślisz że przyrosłam do swojej posady? jak trzeba będzie to zmienię pracę. chcesz żebyśmy byli dla ciebie mili a kto by się do Ciebie nie odezwał do najeżdżasz na niego
powodzenia w załatwianiu becikowego
nowa
Starszy referent
Od: 10 lis 2006, 12:31
Zajmuję się:

Napisano: 23 paź 2009, 15:54

Droga Kasiu, a czy można wiedzieć czym ty się zajmujesz w swojej pracy?
~aga

Napisano: 23 paź 2009, 18:49

Urzędnik bankowy przeprowadzam operacje (przyjmowanie, kodowanie, monitorowanie) związane z transakcjami zleconymi przez klientów banku, takimi jak: wymiana, transfery, finansowanie itp..
Odpowiadam na pytania klientów i udziela wyjaśnień na temat świadczonych usług.
Zbieram informacje na temat nowych kont, wprowadzam te informacje do komputera, odpowiednich kwestionariuszy i innych dokumentów.
Kieruje klientów do właściwego pracownika banku, który najbardziej odpowiada ich potrzebom.
Rozmawiam z klientami w celu uzyskania informacji potrzebnych do otwarcia konta lub wynajęcia skrytki depozytowej.
Informuje klientów o procedurach korzystania z usług takich jak karty kredytowe, depozyty itp..
Uzyskuje informacje na temat kredytów od odpowiednich instytucji.
Używając komputera przyjmuje i zapisuje depozyty, opłaty i zlecenia klientów.
Na prośbę klienta badam i poprawiam błędy we wnioskach na podstawie zapisów przedstawionych przez bank i klienta.
Kiedy jest to konieczne wykonuje pracę kasjera.
Wykonuje elektroniczne transfery środków.
Jeszcze jakieś pytania???
~kasia

Napisano: 23 paź 2009, 19:24

litości......
~rrrrrr

Napisano: 26 paź 2009, 13:44

A jednak też urzędnik - tym bardziej dziwi forma korespondencji mailowej z innymi urzędnikami.
Chcę tu zauważyć, że brak kultury na forach to u nas niestety codzienność.
~aga

Napisano: 26 paź 2009, 15:21

Urzędnik a urzędnik to jednak nie te same osoby.
~kasia

Napisano: 26 paź 2009, 16:51

dajcie sobie już na wstrzymanie....patrz :post rrrrrr
~OPSO

Napisano: 29 paź 2009, 11:24

uuu kasia rozpisałaś się conajmniej jakbyś była prezesem NBP, a tak serio jestes \"Panienką z okienka\", o których (uogólniając oczywiście- tak jak Ty) też można wiele powiedzieć. Każdy wie jak wygląda wizyta w banku. Bo takie : \"zwykłe, szare urzędasy: jakimi w Twoim mniemaniu jesteśmy- też mają konta, karty itd.....
~pracownik świadczeń rodzinnych

Napisano: 29 paź 2009, 16:46

I obsługuje te Wasze konta ale ja sie przynajmniej znam na swojej pracy i nie potrzebuje forum aby zgodnie z przepiasmi załatwić sprawę.Ja tak samo jak Wy mam szkolenia ale mnie to wystarcza.O tym jest moja mowa.Jeśli kogoś uraziłam kto na 100%wykonuje swoją prace to przepraszam a co do reszty to już pisałam.Koniec.
~kasia

Strona 4 z 5    [ Posty: 44 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x