Blokowanie INTERNETU - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 26 mar 2015, 12:44

Jest 26 marca 2015 rok. Trochę ponad miesiąc do wyborów Polaków nowego prezydenta RP, które mają się odbyć 10 maja 2015r.
Co już obserwuję to coraz trudniejszy dostęp do informacji, matactwo i wszelkie inne utrudnienia związane z Internetem i komunikacją.
Sytuacja ma znamiona przestępstwa i matactwa ponieważ ( przynajmniej w moim przypadku) zdarza się nie po raz pierwszy więc już teraz sygnalizuję aby odpowiednie służby zwróciły na to uwagę.
To mają być rzetelne i sumienne wybory, a nie zastraszanie, nękanie i matactwo oraz inwigilacja!
I to chcialabym podkreślić i uczulić na takie zachowania tych, którzy mają wpływ aby te wybory były uczciwie przeprowadzone, aby każdemu Polakowi wg jego woli i sumienia dano głos i możliwość zadecydowania we własnym imieniu
KOGO CHCE WIDZIEĆ NA NAJWYŻSZYM URZĘDZIE W POLSCE.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 26 mar 2015, 13:56

Każdy wie, kogo chcesz widzieć na tym stanowisku i każdy wie, że jesteś wyjątkowo nękana i prześladowana. Bardziej niż wszyscy.

Im dłużej słucham PISdzielskiego sekciarskiego jazgotu, tym mniejszą mam ochotę widzieć kogokolwiek z nich przy żłobie. Jak wybór między dżumą a cholerą. Jeżeli do drugiej tury wejdzie Strażnik Żyrandola i jarkowy namiestnik, to ja sobie tę turę odpuszczę. W sumie lepiej niech zostanie po staremu.
betonowy

Napisano: 26 mar 2015, 14:34

O czym ty gadasz?!
Może wepnij kabel sieciowy do kompa by odblokować internet. I nie pisz głupot na forach to nie będziesz banowana.
Ares

Napisano: 26 mar 2015, 14:45

Betonowy mylisz się, bo może "każdy" wie - ale ja do końca nie wiem na kogo będę głosowała bo fortuna kołem się toczy, a kampania ciągle trwa.
Nie jest to tak, ze skoro fakty przemawiają wg moich wniosków na Andrzeja Dudę to w podsumowaniu zdobędzie on takie zaufanie aby jemu powierzyć najwyższy urząd w Państwie czy ponownie wybrać Komorowskiego który przecież ewidentnie dzialł na granicy prawa.
Kukiz też ma wielu zwolenników i nie poddaje się inni również. Tak wiec może każdy wie ale ja jeszcze do ostatniej chwili obserwuję i wyciągam wnioski bo w dniu wyborów chcę mieć pewność, ze dokonałam najlepszego wyboru.
Nie jestem oszołomem, który bije pianę betonowy - tak jak to Ty sobie na skróty idąc uogólniasz.
Staram sie bardzo poważnie spełniać mój obywatelski obowiazek i o ile to możliwe do tego samego prowokować innych chociażby mieli inne zdanie.
I nie pierwszy raz mam problemy z Internetem przed wyborami i to nie są przyczyny tylko z mojej winy ( bo najpierw myślalam, ze tak jest) czas POkazał jak bardzo to państwo jest inwigilowane i manipulowane i trzeba to naglaśniać i z tym skończyć.
Człowiek musi mieć prawo do wolności słowa zawsze i wszędzie i nie może być przez to nekany czy w jakikolwiek sposób represjonowany, ze ma swoje zdanie inne niż decydent.
Ares, bogu wojny - siostro, nie tak ostro; wiem o czym mówię i wiem do kogo . Może i ja wygląd na idiotkę ale imbecylem nie jestem jak Tobie sie coś wydaje to sądź po sobie i nie zabieraj glosu kiedy brak Tobie doświadczenia w sprawie i wiadomości
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 26 mar 2015, 18:04

Nie wyglądasz na idiotkę i nią nie jesteś ale nie gadaj że nie jesteś fanatyczką.
Głosy w wyborach ma liczyć nowy system informatyczny. Testy ruszają wkrótce. Ty pewnie myślisz że serwer będzie w Moskwie a głosy oddane na PiS będzie osobiście kasował Bronek. Stanie się to po kolacji u Putina na Kremlu.
Ares

Napisano: 26 mar 2015, 20:04

Jeżeli chodzi o nowy system informatyczny do liczenia głosów to jestem bardzo sceptyczna - czy to ten wymyślony przez Patryka Arłamowskiego z Wroclawia?
Jeżeli ma on byś poparty normalnym liczeniem głosów ręcznie to ok., ale obserwując to co sie dzieje w programach na forum ogólnym to włos się jeży jakie przekłlamania wychodzą.
I tu akurat podałeś najgorszy z możliwych argument wiarygodności. Osobiście znam środowisko i tak jak cala Platforma do której wotum nieufności nie ukrywam na forum tak samo do tego systemu podchodzę z dużą dozą nieufności nie bez uzasadnienia
To tyle na temat systemu, który już w poprzednich wyborach nie wypail bo byl niedopracowany.
A jeżeli chodzi o fanatyzm to wg kryterium Goffmana nie masz mnie za idiotkę tylko za dewianta? No dziękuję bardzo za szczerość, ale nie zgadzam się z Twoją opinią bo to, że konsekwentnie i konstruktywnie wytykam błędy partii rządzącej i mówie wprost, że król okazał się nagi, a po ośmiu latach rządów PO i Komorowskiego okazuje się, że prawda jest dla nich bezlitosna
to zamiast ściągnąć klapki z oczu i przejrzeć lub przynajmniej przetrzeć te oczy Ty znowu mnie piętnujesz i myślisz, że to załatwi sprawę.
Moim zdaniem powinieneś zmienić nicka na betonowy 2 bo bijesz głową w mur nie do przebicia przymykając oczy na fakty, które są druzgocące i tylko potwierdzają z jaką problematyczną uczciwością mamy tu do czynienia
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 26 mar 2015, 20:44

idzie wiosna co widać po tym, że znowu dzibarowatą nękają podobnie jak na jesieni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
odp.dla dzibar

Napisano: 27 mar 2015, 12:51

Masz rację - idzie wiosna, a z nią 10 maja 2015r i wybory.
I masz rację - "ale to już było" tyle, ze w piosence dalej jest, że "nie wróci więcej" - a jednak nic się nie zmienia i dlatego nie zamierzam cicho siedzieć i nic nie robić.
A twój śmiech emotikonów tylko świadczy o tym, że jesteś tak wielkim ignorantem, że nawet gdybym to jaśniej przedstawiła to i tak szyderczo byś zaprzeczył(a) bo tylko na formę bez treści ciebie stać - treść bowiem wymaga wiedzy, której ty nie posiadasz.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x