cena energii od 01.01.2015 - Dodatki mieszkaniowe

Strona 3 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 06 lut 2015, 14:19

jesteś wyjątkową osobą i bardzo ci dziękuje za tak dokładnie wyliczenia.u nas wójt kazał zaokrąglać więc mi8 wyszło 133,40 zł. ale to chyba nie jest źle???? dlatego ta pani wynajmuje od urzędu gminy ale od stycznia jest zwolniona z czynszu??????i nie wiem co teraz robić????

2. ja do tej pory robiłam tak, że jeżeli czynszu było 50 zł to płaciłam te 50 a reszte na konto wnioskodawcy, nie wiem czy dobrze to robie ale wtedy jest wszystko ok???? a ty jak myślisz????Dodatek i ryczałt tak jak ty wyliczyłeś to rzadko stosuje>>>

Naprawde ci dziękuje za pomoc jestem niezmiertnie ci wdzięczna że są tacy ludzie jak ty :D
asiagops

Napisano: 06 lut 2015, 14:23

przepraszam bardzo babsztyl ci podziękował i jestem niezmiernie szczesliwa że mi pomogłeś ........................DZIĘKUJE
ASIAGOPS

Napisano: 06 lut 2015, 14:35

przepis mówi o proporcjonalnym rozliczeniu dodatku i ryczałtu w zależności od wydatków ....... ale jeśli łączna suma sie zgadza a ty rozkładasz to w innych proporcjach w myśl interesu społecznego strony głowy ci za to nie urwą
małe ww
Podinspektor
Od: 11 kwie 2014, 9:44
Zajmuję się:

Napisano: 03 mar 2015, 14:56

asiagops pisze:0,6101 wielkopolska
Chyba będzie jednak wyżej ;) Mi najnowsze rachunki G11 się kręcą między 0,6121, a 0,6179 i to wszystko ENERGA ;)
Tak na prawdę wszystko się ustabilizuje jak rachunki będą obejmowały już tylko miesiące z 2015 roku (przynajmniej tak wynika z moich obserwacji)
Wtedy faktycznie można wrzucić sobie w programie na stałe 1 kwh, a tylko w poszczególnych przypadkach to zmieniać.
Ja zawsze biorę rachunki i mam teraz spore rozpiętości kwh jak pisałem powyżej.
Taką stronę na szybko znalazłem i myślę, że może mieć dużo wspólnego z rzeczywistością i właśnie taka ogólnie będzie taryfa G11
https://zaklad.energetyczny.w.interia.pl/
Pozdrawiam
Nowy19

Strona 3 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x