przelewy DM i wykaz
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DM/DE/FA/ŚR
- Kontakt:
przelewy DM i wykaz
1) co piszecie robiąc przelew DM do zarządcy: nazwisko świadczeniobiorcy czy dodatki mieszkaniowe 07/2021??
2) jak dajecie w lipcu zarządcom informację o dodatku?? wysyłacie pocztą wykaz z osobami i kwotami za dany miesiąc czy piszecie wykaz z okresem przyznania w przypadku gdy ktoś pobiera np od lutego czy od maja.
2) jak dajecie w lipcu zarządcom informację o dodatku?? wysyłacie pocztą wykaz z osobami i kwotami za dany miesiąc czy piszecie wykaz z okresem przyznania w przypadku gdy ktoś pobiera np od lutego czy od maja.
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: przelewy DM i wykaz
u mnie na liście wypłat jest imie nazwisko adres i kwota dodatku...nie ma okresu poszczególnych wnioskodawcow do kiedy maja przyznany dodatek...jedynie,ze ta lista obejmuje okres np od 1 lutego do 31 lipca...sama nie wiem...w decyzji uzasadnienie mam ogolne i nie mam tam danych typu dochody czy liczba osób w gospodarstwie domowym...pani na szkoleniu powiedziała,ze decyzja jest tez taka informacją...Ilonka87 pisze: 08 lip 2021, 12:08 1) co piszecie robiąc przelew DM do zarządcy: nazwisko świadczeniobiorcy czy dodatki mieszkaniowe 07/2021??

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
ale kolezanka pyta a tresc przelewu.:-) pisze: 08 lip 2021, 12:51u mnie na liście wypłat jest imie nazwisko adres i kwota dodatku...nie ma okresu poszczególnych wnioskodawcow do kiedy maja przyznany dodatek...jedynie,ze ta lista obejmuje okres np od 1 lutego do 31 lipca...sama nie wiem...w decyzji uzasadnienie mam ogolne i nie mam tam danych typu dochody czy liczba osób w gospodarstwie domowym...pani na szkoleniu powiedziała,ze decyzja jest tez taka informacją...Ilonka87 pisze: 08 lip 2021, 12:08 1) co piszecie robiąc przelew DM do zarządcy: nazwisko świadczeniobiorcy czy dodatki mieszkaniowe 07/2021??
2) jak dajecie w lipcu zarządcom informację o dodatku?? wysyłacie pocztą wykaz z osobami i kwotami za dany miesiąc czy piszecie wykaz z okresem przyznania w przypadku gdy ktoś pobiera np od lutego czy od maja.![]()
ja wlasnie dzis pytanie dostalam od asystenta ksiegowosci odnosnie tego czy w zwiazku z rodo mozemy w przelewie pisac nazwisko osoby
-
- VIP
- Kontakt:
zarządca chyba zna adresy i nazwiska wnioskodawcow...sam jeszcze potwierdza wnioski...nie popadajmy w skrajnosc...muusia pisze: 08 lip 2021, 13:36ale kolezanka pyta a tresc przelewu.:-) pisze: 08 lip 2021, 12:51u mnie na liście wypłat jest imie nazwisko adres i kwota dodatku...nie ma okresu poszczególnych wnioskodawcow do kiedy maja przyznany dodatek...jedynie,ze ta lista obejmuje okres np od 1 lutego do 31 lipca...sama nie wiem...w decyzji uzasadnienie mam ogolne i nie mam tam danych typu dochody czy liczba osób w gospodarstwie domowym...pani na szkoleniu powiedziała,ze decyzja jest tez taka informacją...Ilonka87 pisze: 08 lip 2021, 12:08 1) co piszecie robiąc przelew DM do zarządcy: nazwisko świadczeniobiorcy czy dodatki mieszkaniowe 07/2021??
2) jak dajecie w lipcu zarządcom informację o dodatku?? wysyłacie pocztą wykaz z osobami i kwotami za dany miesiąc czy piszecie wykaz z okresem przyznania w przypadku gdy ktoś pobiera np od lutego czy od maja.![]()
ja wlasnie dzis pytanie dostalam od asystenta ksiegowosci odnosnie tego czy w zwiazku z rodo mozemy w przelewie pisac nazwisko osoby

-
- VIP
- Kontakt:
ja do zarzadcy danego przelewam jedną kwotę wszystkich dodatków z danego miesiąca....oni sami rozksiegowuja to na poszczegolnych wnioskodawcowmuusia pisze: 08 lip 2021, 13:36ale kolezanka pyta a tresc przelewu.:-) pisze: 08 lip 2021, 12:51u mnie na liście wypłat jest imie nazwisko adres i kwota dodatku...nie ma okresu poszczególnych wnioskodawcow do kiedy maja przyznany dodatek...jedynie,ze ta lista obejmuje okres np od 1 lutego do 31 lipca...sama nie wiem...w decyzji uzasadnienie mam ogolne i nie mam tam danych typu dochody czy liczba osób w gospodarstwie domowym...pani na szkoleniu powiedziała,ze decyzja jest tez taka informacją...Ilonka87 pisze: 08 lip 2021, 12:08 1) co piszecie robiąc przelew DM do zarządcy: nazwisko świadczeniobiorcy czy dodatki mieszkaniowe 07/2021??

-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Jeśli wnioski czerwcowe to jeszcze decyzje dla zarządcy.
Jeśli lipcowe to informacje. Sygnity już coś stworzyło, ale nie do końca im to wyszło
, bo brakuje w szablonie adresu wnioskodawcy.
Jeśli lipcowe to informacje. Sygnity już coś stworzyło, ale nie do końca im to wyszło

-
- Stażysta
- Zajmuję się: DM/DE/ST
- Kontakt:
A czy podpisujecie się pod tą informacją do zarządcy?? Pieczątka i podpis ?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DM/DE/ST
- Kontakt:
Czy możecie dać przykład jak wygląda wasza informacja do zarządców?
Macie wersje z pieczątkami i podpisami kierownika pod każdą informacją?
wychodzi wam takie pismo z programu czy sami piszecie w word?
Macie wersje z pieczątkami i podpisami kierownika pod każdą informacją?
wychodzi wam takie pismo z programu czy sami piszecie w word?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DM/DE
- Kontakt:
No właśnie też mnie ciekawi, jaką formę u Was przybiera informacja dla zarządcy.
-
- Referent
- Zajmuję się: Kdr
- Kontakt:
Czyli decyzji juz nie dajecie zarzadca?
Oprócz przelewy DM i wykaz - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Aktualizacja Pumy do zmian od 01.07.2021
zaświadczenie od komornika
Wyliczenie dm od lipca 2021
ulga na dzieci
wczasy pod gruszą-liczymy?