CLINT EASTWOOD: "JESTEM PRZECIWKO POKOLENIU CIOT!" - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 05 sie 2016, 14:56

Muszę przyznać się do napisania nieprawdy. Jednak to nie ze złej woli ale z powodu słabej pamięci i lenistwa. Dziękuję za to "gościowi" za wklejenie linku i przypomnienie, co spowodowało usunięcie dyrektora Mozilli ze stanowiska i dzięki temu i ja mogę to sprostować:

"... Eich ustąpił ze stanowiska dyrektora generalnego Mozilli, po tym jak wyszło na jaw, że przekazał datek na kampanię wyrażającą sprzeciw małżeństwom homoseksualnym ...".

Oczywiście "ustąpił" oznacza "został zaszczuty".

Zwróćcie uwagę na to sformułowanie "jak wyszło na jaw". Tzn., że na Zachodzie lewactwo już tak dalece sterroryzowało życie publiczne, że wpłacenie dotacji na działalność legalnej kampanii uznawane jest za przestępstwo i ludzi wyrzuca się z pracy. To jest terror, który ma ludziom zamykać usta. Strach ma zapanować taki, jak w Związku Sowieckim. Mąż ma bać się żony, żona męża, rodzice dzieci. Wszyscy mają mówić i myśleć, że cesarz ma szaty, choć tak naprawdę jest nagi.
właśnie dlatego

Napisano: 06 sie 2016, 11:16

Prosze zwrocić uwagę na to, że gośc - nie wiadomo jaki ( bo ostatnio wmawial mi ze jako niezalogowany może byc kimkolwiek ) założyl post o opinii aktora Eastwooda, a teraz piętnuje przeglądarkę internetową ( jedną z lepszych ).
Co jest wlaściwym celem tego postu?
Czy chodzi tutaj o to aby glosić nienawiśc i piętnować oraz wzbudzać niepokój i podburzać ludzi przeciwko sobie?
Bo tak to wygląda.
Z HP - wygląda na to próbuje się za wszelką cenę zrobić śmietnik - i dodatkowo w sposob bezceremonialny urągać godności ludzi ktorzy z niego korzystają.
Na tym forum także jest cenzura - jak widać to, że Firefox śmieci nie przyjmuje i potrafi ziarno od plewa ( to jakieś ukryte podteksty gościa, który wykorzystując wyjęte z kontekstu zdanie znanego aktora probuje zdyskredytować przy okazji innych)
Ludzie mają prawo do swoich opinii, ale Polacy nie gęsi.................
co to "kupą mości panowie, kupą..........."
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 06 sie 2016, 12:37

śmietnik z tego gó.....go forum to już sama zrobiłeś - jesteś praprzyczyną zgównienia forum
do pieniaczki dzibar

Napisano: 06 sie 2016, 14:10

O rany, Dzidka, ty naprawę jesteś chora. Teraz dopiero zrozumiałem dlaczego musiałaś zostać pozbawiona pracy. Przecież z kimś takim nie można wytrzymać, nie da się wytrzymać. Ty atakujesz wszystko i wszystkich dookoła. Czy ktoś ma inne zdanie niż ty czy takie same, czy ktoś cię krytykuje czy stara wspierać. Każdego rugasz i każdego posądzasz o złą wolę, każdego uważasz za swojego wroga. Zacznij się dziewczyno leczyć, bo leki czasami sprawiają, że można prowadzić w miarę normalne życie.
radomir

Napisano: 06 sie 2016, 14:49

Nie pochlebiaj sobie
To, że jestem asertywna i po siedmiu latach bez pracy - mam swoje zdanie, na nikogo nie liczę i wiem czego chcę - to nie daje podstaw do twojego wniosku.
Ale twoja opinia jest twoja opinią i dla mnie jest obojętna
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 06 sie 2016, 14:58

I jeszcze jedno jak masz problemy to sam się lecz - ja chwała Bogu - bardzo skutecznie sobie radzę - chociaż lekarze chcieli mnie wysłać na paliatywny, a wg diagnoz już dawno nie powinno mnie być wśród żywych :)
Jak widać mam podstawy do tego aby sama decydować co dla mnie jest najlepsze :)
Miłego weekendu życzę i dużo ruchu na świeżym powietrzu bo ruch to zdrowie i życie ( zauważył to już Arystoteles :)
pozdrawiam
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 06 sie 2016, 20:34

dzibar pisze:Prosze zwrocić uwagę na to, że gośc - nie wiadomo jaki ( bo ostatnio wmawial mi ze jako niezalogowany może byc kimkolwiek ) założyl post o opinii aktora Eastwooda, a teraz piętnuje przeglądarkę internetową ( jedną z lepszych ).
Co jest wlaściwym celem tego postu?
Czy chodzi tutaj o to aby glosić nienawiśc i piętnować oraz wzbudzać niepokój i podburzać ludzi przeciwko sobie?
Bo tak to wygląda.
Z HP - wygląda na to próbuje się za wszelką cenę zrobić śmietnik - i dodatkowo w sposob bezceremonialny urągać godności ludzi ktorzy z niego korzystają.
Na tym forum także jest cenzura - jak widać to, że Firefox śmieci nie przyjmuje i potrafi ziarno od plewa ( to jakieś ukryte podteksty gościa, który wykorzystując wyjęte z kontekstu zdanie znanego aktora probuje zdyskredytować przy okazji innych)
Ludzie mają prawo do swoich opinii, ale Polacy nie gęsi.................
co to "kupą mości panowie, kupą..........."
Chyba sama potwierdzasz tezę o krążących na forum opinii o twojej niewydolności umysłowej.

Informacje o praktykach stosowanych przez lobby homoseksualne wobec dyrektora generalnego Mozilli/ Pana w odwecie za jego nie popieranie związków homoseksualnych zaczerpnąłem z szanowanego pisma poświęconego szeroko pojętej tematyce komputerowej CHIP.
Nie każdy tak jak ty z powodu braku sensownych zajęć zaczyna dzień od czytani gaz.wyb. z jej rojeniami redaktora Szechtera. A ,,Gość'' jest ciągle ten sam.
Ps.Z problemami natury psychicznej radzę udać się do jakiegoś dobrego specjalisty bo może zakończyć się to tragicznie - patrz wyczyny maczetników w Europie zach. :x
Dla jasności podaję jeszcze raz linka z artykułem z CHIPa:
https://www.chip.pl/news/internet-i-siec ... jow?show=3&
Gość

Napisano: 07 sie 2016, 7:56

Trzymamy się tematu czy to kolejny post ( tego admin jakoś nie zamyka ) na którym bezkarnie się mataczy
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 07 sie 2016, 8:15

I nie pochlebiaj sobie gościu - jesteś TYLKO gościem, ja natomiast jestem pracownikiem socjalnym i to nie złej klasy - którego wydolność umysłowa nawet przy czasowej niezdolności do pracy jest tak duża, że potrafi trzymać emocje na wodzy, a standardy (moje) usług na takim wysokim poziomie, że nawet przy stresie pourazowym nie tracę opanowania w odpowiedzi na jawne zaczepki i piętnowanie

Rozumiem bowiem doskonale mechanizmy, które tobą kierują
Życzę MIŁEJ NIEDZIELI, napij się zimnej wody i pobiegaj to dobrze robi na emocje
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 09 sie 2016, 13:57

dzibar pisze:I nie pochlebiaj sobie gościu - jesteś TYLKO gościem, ja natomiast jestem pracownikiem socjalnym i to nie złej klasy - którego wydolność umysłowa nawet przy czasowej niezdolności do pracy jest tak duża, że potrafi trzymać emocje na wodzy, a standardy (moje) usług na takim wysokim poziomie, że nawet przy stresie pourazowym nie tracę opanowania w odpowiedzi na jawne zaczepki i piętnowanie

Rozumiem bowiem doskonale mechanizmy, które tobą kierują
Życzę MIŁEJ NIEDZIELI, napij się zimnej wody i pobiegaj to dobrze robi na emocje
Zalecam leczonko w specjalistycznej placówce :D
Gość

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x