Droga emilko, posługujesz się przestarzałą terminologią. A jeśli pacjentów wykorzystujesz jako klientów (różne są patologie) to tym bardziej cię nie lubię. Zero tolerancji dla zboczeńców.
ojej kliencie ..no proszę!!
nie poprawiaj mnie bo wiem co mówię. I nie spinaj się bo nie ma takiej potrzeby. Nie używam też określenia " zboczeniec" - wolę zaburzenie osobowości typu...i co ?? mamy konflikt ?? łał o to chodziło w tym wątku ??
1. veritas1 pójdziesz siedzieć za mowę nienawiści. Od kiedy homoseksualista równa się pedofil? Jesteś bardzo nietolerancyjna. W niektórych krajach takie sformułowani są już karalne. U nas będą. Zachowam ten wpis i złoże w odpowiednim czasie doniesienie. Takiego stwierdzenia największy moher by się nie powstydził;
2. KK ma większe problemy niż zarówno "mafia homosiów" (jak jest określana w pewnych kręgach) jak i promilowe przypadki pedofilii (więcej jest przypadków w innych zawodach);
3. emilka nie interesuje mnie jak zarabiasz na życie i jakie usługi oferujesz swoim klientom. Ja przynajmniej przyjmuje strony a nie klientów.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Towarzyszu Elmer..
jesteś pracownikiem socjalnym i pilnuj swojej roboty co oznacza doceń ją- ponieważ może to oznaczać szczyt Twoich ambicji i możliwości - pamiętaj o tym . I w rzeczy samej ja mam to w nosie. Przewiń jednak taśmę w swoim łbie na temat mojej osoby i przestań pieprzyć o klientach...ponieważ ja o swojej pracy, sposobie zarabiania na życie tu i Tobie nic nie mówiłam i mówić nie mam zamiaru. Nie musisz mi więc niczego oznajmiać!!!
Proszę nie rozwijać wątku na temat mojej pracy, dobrze radzę.
Emilka, grozisz czy robisz komuś nadzieję? Czego użyjesz: sierpa czy młota? A może pejcz i kajdanki. Emilka zapomniała ile bzdur nawypisywała na tym forum o sobie i o swojej pracy. Przewiń taśmę i poczytaj sama siebie.