Co nam szykują narodowcy i środowiska prawicowe na 11 listopada? - HYdE PaRK

Strona 18 z 24    [ Posty: 234 ]

Napisano: 13 lis 2014, 20:29

Elmer i podobni jemu.
Na odmianę coś miłego.
Nie wiem o co chodzi z sumieniem - więc nie będę tego rozwijać,ale prawdą jest że !
Jestem zdecydowanie bezwstydną, bezkrytyczną, pamiętliwą ,wyrachowaną i zarozumiałą osobą. Posiadam ogromną umijętność przyswajania wiedzy/ uczenia się- ale bardzo często wykorzystuję to przeciwko innym, niejdnokrotnie pogrążając ich. Jestem lojalna ale tylko wobec swojego kraju, moje pochodzenie jest dla mnie zaszczytem. ( widzę jak węszycie...)
No oczywiście Was to nie obchodzi. Dacie temu wyraz -Wiem. Natomiast mnie ( póki co ) interesuje wszystko o czym myślicie i co mówicie. Sorki..
połowa z Was to prostaki - no ale coż- Jestem na forum pracowników socjalnych, może coś się zmieni.

ps. podtrzymuję opinię pozytywną co do Adama-absolutnie fantastyczny gość- pamiętam..
Dobrej nocy . Trzymajcie kciuki 16.11.- moja szefowa startuje na Burmistrza...o Madonno ! żeby wygrała.
emilka14

Napisano: 13 lis 2014, 21:04

Tymczasem RN oferuje pomoc prawną dla dziczy która robiła burdy we wtorek.
Mają też wsparcie duchowe TV TRWAM i Niezależnej.
Adam29

Napisano: 13 lis 2014, 22:19

Tak prostacko obnażona emilka działa na odpędzenie wszelkich pokus. Kijem bym jej nie tknął, nawet gdyby dopłaciła. Ale ona najwyraźniej lubi z chamem i prostakiem, choćby na barłogu. Takie jej zaszczytne standardy!
klient

Napisano: 14 lis 2014, 8:26

Emilka14:
"Jestem zdecydowanie bezwstydną, bezkrytyczną, pamiętliwą ,wyrachowaną i zarozumiałą osobą".
Pełna zgoda.

"Posiadam ogromną umiejętność przyswajania wiedzy/ uczenia się"
to co czytasz w GW i oglądasz na TVN i innych telewizorniach to nie jest wiedza. To jest propaganda. To, że to przyswajasz świadczy tylko o tym, iż jesteś lemingiem niezdolnym do samodzielnego myślenia. Nie my dobrej pamięci z inteligencją.

Sumienie to coś takiego co cię gryzie czasami przed snem.

PS. nie bluźnij.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 14 lis 2014, 10:31

nie etykietuj tytułami - nie ma niezależnych mediów i koniec - a to co serwują tzw. media niezależne to także propaganda tyle że "nasza" i "mojsze jest ważniejsze od twojszego bo jest mojsze"
do elmera

Napisano: 14 lis 2014, 10:41

oczywiście, ale to nie ma nic do rzeczy (czytam zarówno informacje w GW jak i Frondzie. Kłamią i manipulują obydwoje).
Tylko jedne są bardziej kłamliwe a jedne trochę mniej.
Problem jest wtedy gdy taka osoba jak Emilka14 uważa, że jak przeczytała GW lub obejrzała TVN to dorwała się do krynicy wiedzy. Nie wie, że jest zwykłym lemingiem
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 14 lis 2014, 13:24

Elmer
telewizja polska nie spełnia moich oczekiwań, toteż w ustawieniach mam tylko TV Kultura, 1 i 2 bo reszta to badziewie - jestem wymagająca pod tym względem- to tytułem doprecyzowania. Telewizja to rozrywka a nie nauka- moim zdaniem.
Jeśli tak interpretujesz słowo " przyswajanie wiedzy " - twoja sprawa. Ja sądzę, że problem jest innej natury( jak mówi mój facet ) jestem pojechana, ponieważ przez tydzień potrafię wkuwać np: wytyczne KG Policji, wytyczne prokuratora w ... ustawy, rozporządzenia dot. oświaty, służby zdrowia - wiadomo w jakim celu przecież.
Nie wiem co masz na myśli mówiąc leming? mniejsza o to. Rozróżniam inteligencję racjonalną od tej emocjonalnej ( a te obszary nas interesują..)- w tej drugiej, oczywiście przeginam ostro - o czym mówiłam. Co lepsze jestem m.in psychoterapeutą.

ps. ja posiadam inteligencję emocjonalną ( no jest jaka jest ) a ty masz sumienie- co ty na to??
myślę -że można tu mówić o synonimie.
emilka14

Napisano: 14 lis 2014, 13:39

miałem takiego jednego pojechanego wykładowcę na uczelni, który tez co chwilę nam smucił o inteligencji emocjonalnej. Nawet kazał nam książkę czytać na ten temat. Jak zrobiłem recenzję z książki to już na zajęcia nie musiałem do niego chodzić. Na te i na następnym roku też nie. Nie chciał mnie widzieć więcej. Tylko zaliczenia od razu mi wpisywał.
Z tego co piszesz i jak odnosisz się do ludzi to inteligencję emocjonalną masz na poziomie pancernika.

Leming to człowiek, który bezkrytycznie wierzy w to, co usłyszy w telewizji, albo przeczyta w Internecie i przyjmuje to wszystko bez żadnego zastanowienia.

PS. w telewizji to ja oglądam sport. Bo tam ni innego ciekawego nie ma. Rzadko jakiś dobry film puszczą
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 14 lis 2014, 14:07

no co Ty elmer
" Życie jako śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową " - Taki temat rzucili wczoraj w Hali odlotów na TV Kultura.
Ty z wysokimi kompetencjami społecznymi - jak sądzę byłbyś zainteresowany taką dyskusją. A może się mylę ???
emilka14

Napisano: 14 lis 2014, 14:09

hm, a z tobą o tym przenoszeniu nie można podyskutować?
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Strona 18 z 24    [ Posty: 234 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x