Co z dokumentami w czasie urlopu?
Co z dokumentami w czasie urlopu?
Hej! Oprócz tego, że jestem wychowawcą to od kilku miesięcy jestem też pracownikiem socjalnym w placówce socjalizacyjnej. Przez cały lipiec przebywałem na urlopie (decyzja dyra). Nie było mnie więc.Po powrocie zdawkowo (słowie) przekazano mi, co się w tym okresie wydarzyło i kazano uzupełnić dokumentację, po którą muszę się podpisać. Jak to u Was wygląda? Czy też podpisujecie coś i uzupełniacie wszystko z okresu urlopu, czy robi to osoba, która rzeczywiście wówczas była i to ona załatwiała pewne sprawy pod Waszą nieobecność? Jak to się ma w razie kontroli. Wypowiedźcie się proszę.
Re: Co z dokumentami w czasie urlopu?
Sławek - jak ktoś jest na urlopie to nie może świadczyć pracy. Zatem twój dyrektor wysyłając Cię na urlop powinien zabezpieczyć zastępstwo. Dotyczy to każdego pracownika. Jeżeli zamierzasz dostosować się do sytuacji, którą opisałeś to masz pecha. W razie kontroli głupio bedzie się tłumaczyć. Pozdrawiam.
Re: Co z dokumentami w czasie urlopu?
Sławku, a co musiałeś uzupełnić?- mogę zapytać?
ale i tak Marcin ma rację!
ale i tak Marcin ma rację!
Oprócz Co z dokumentami w czasie urlopu? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
pod kogo podlegać będą placówki wsparcia dziennego
Czy wszyscy młodsi wychowawcy pracujący w Domach Dziecka muszą mieć pensje głodowe?
POSZUKUJĘ WOLNYCH MIEJSC W PLACÓWCE
kieszonkowe
kontrola pracy specjalistów w domach dziecka
Opłata za urlopowanie dziecka z całodobowej placówki opiekuńcz-wychowawczej
Zmiana finansowania placówek opiekuńczo wychowawczych
Odpraw brak!!!!!!!
Nowa organizacja systemu opieki nad dzieckiem i rodziną w kontekście ustawy z dnia 9 czerwca 2011 roku o wspieraniu rodziny i
o pracy pracownika socjalnego
mamy miejsca w placówce socjalizacyjnej
Jakie domumenty gdy dziecko jest w MOS -ie?
Niepubliczne Całodobowe Placówki Opiekuńczo - Wychowawcze
piecza zastępcza
wliczanie sobót i niedziel do urlopu
zakresy czynności