Co z dokumentami w czasie urlopu?

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~Sławek

Co z dokumentami w czasie urlopu?

Post autor: ~Sławek »

Hej! Oprócz tego, że jestem wychowawcą to od kilku miesięcy jestem też pracownikiem socjalnym w placówce socjalizacyjnej. Przez cały lipiec przebywałem na urlopie (decyzja dyra). Nie było mnie więc.Po powrocie zdawkowo (słowie) przekazano mi, co się w tym okresie wydarzyło i kazano uzupełnić dokumentację, po którą muszę się podpisać. Jak to u Was wygląda? Czy też podpisujecie coś i uzupełniacie wszystko z okresu urlopu, czy robi to osoba, która rzeczywiście wówczas była i to ona załatwiała pewne sprawy pod Waszą nieobecność? Jak to się ma w razie kontroli. Wypowiedźcie się proszę.
~Marcin

Re: Co z dokumentami w czasie urlopu?

Post autor: ~Marcin »

Sławek - jak ktoś jest na urlopie to nie może świadczyć pracy. Zatem twój dyrektor wysyłając Cię na urlop powinien zabezpieczyć zastępstwo. Dotyczy to każdego pracownika. Jeżeli zamierzasz dostosować się do sytuacji, którą opisałeś to masz pecha. W razie kontroli głupio bedzie się tłumaczyć. Pozdrawiam.
~beatka

Re: Co z dokumentami w czasie urlopu?

Post autor: ~beatka »

Sławku, a co musiałeś uzupełnić?- mogę zapytać?
ale i tak Marcin ma rację!
ODPOWIEDZ