Czy wszyscy młodsi wychowawcy pracujący w Domach Dziecka muszą mieć pensje głodowe?

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~sonia

Czy wszyscy młodsi wychowawcy pracujący w Domach Dziecka muszą mieć pensje głodowe?

Post autor: ~sonia »

Jeśli jesteś wychowawcą Domu Dziecka zatrudnionego na KP, to wypowiedz się.
~~~mon

Re: Czy wszyscy młodsi wychowawcy pracujący w Domach Dziecka muszą mieć pensje głodowe?

Post autor: ~~~mon »

a o jakiej głodowej pensji piszesz?
~x

Re: Czy wszyscy młodsi wychowawcy pracujący w Domach Dziecka muszą mieć pensje głodowe?

Post autor: ~x »

Dobrze,że masz pensję- nie narzekaj młoda
~ale jaja

Post autor: ~ale jaja »

~sonia zarabiaj dodatkowo. Napisz jakiś program dla młodzieży poszukaj środków i zarabiaj.
~.

Post autor: ~. »

jasne ale jaja :) , ja na projektach dorabiam drugie tyle, co otrzymuję w pracy /pomimo zatrudnienia na kp/.
Soniu życzę inwencji, bo na garnuszek bidulowy dawno już przestałam liczyć i Tobie radzę to samo.
To obszar bez przyszłości niestety.
~ale jaja

Post autor: ~ale jaja »

A dlaczego nie - dziewczyna ma pewnie studia wyższe - może się trochę wysilić napisać jakiś ciekawy program dla szkół może społeczności lokalnej i realizować jakiś projekcik kilka godzin w tygodniu i tak sobie dorabiać - profilaktyka.
~bella

Post autor: ~bella »

Tu nie chodzi o to ,żeby dorabiać po 8 godzinach, bo nie każdy ma na to czas.Wszyscy wiemy w czym rzecz: za uczciwą, bardzo odpowiedzialną i nie najlżejszą pracę powinna być adekwatna płaca (a przynajmniej nie urągająca godności, jak dotychczas).Oczywiście jest to sfera pobożnych życzeń...
~kama

Post autor: ~kama »

trzeba próbowac znalezc inna prace-kolezanka poszła do przedszkola i bardzo sobie chwali
~.

Post autor: ~. »

myślę, że po doświadczeniach pracy w ddz każda inna wyda się sielanką:)
~kama

Post autor: ~kama »

ja zanimtrafilam do ddz pracowałam w dziale jakosci w jednej z fabryk i teraz mam porównanie.nigdy wiecej takiej pracy!!!
ODPOWIEDZ