Co z rolnikami ktorzy maja prawa nabyte - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 5    [ Posty: 50 ]

Napisano: 25 lut 2014, 11:23

Zawsze tak uważałem, twierdze i będę stwierdzał :)
~konik z podlasia

Napisano: 25 lut 2014, 12:36

Co wy znowu piszecie, ze nie dostane? jak przeczytalam ten wyrok jest taki sam jak moj, juz nie mam sily walczyc. Ewa
~Ewa

Napisano: 25 lut 2014, 12:46

~zibi
znowu problem z rolnikami przecież nie było żadnej zmiany w ustawie cały czas przyznajemy ŚP.

zibi - wy to znaczy kto? pochwal się kto to wy:)

w całej POLSCE się odmawia rolnikom, nie słyszałam aby organ I instancji rolnikowi przyznał, a jakiś się odważył to na pewno uwali taka decyzje SKO
~iwka

Napisano: 25 lut 2014, 13:22

iwka, no nie przesadzaj;-) tylko w polowie polski sie odmawia, w drugiej przyznaje - z tego tez powodu zagoniono do roboty 7 sedziow,ale ich robopta poszla na marne:D bo teraz polowa polski uwaza,ze ich uchwala sie nie liczy a druga polowa,ze nalezy brac ja pod uwage:D:D:D i nadal rolnik jelsi ma szczescie i mieszka gdzie rolnikom daja to dostanie a jak ma pecha to mieszka tam gdzie nie daja:)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 25 lut 2014, 13:53

Ja jestem rolnikiem i otrzymuję św.piel.od 9 lat i co powiecie na to?
~Marta

Napisano: 25 lut 2014, 13:55

gratuluję
~Elmer

Napisano: 25 lut 2014, 14:01

Własnie wychodzi jacy urzędnicy kompetentni pracują w MOPS czy......gdyby mi się nie należało to napewno bym NIEEEEEEEEEE DOSTAŁAAAAAAAAAAAAAAAAA........................................
~Marta

Napisano: 25 lut 2014, 14:03

taaaaaa. A świstak siedzi bo sreberka były kradzione.
Ty lepiej idź na farę i złóż dobrą ofiarę za to by NIK nie wpadł do tego Ośrodka. Bo może się skończyć unieważnieniem decyzji przyznającej i żądaniem zwrotu (od ciebie) wypłaconych świadczeń.
~Elmer

Napisano: 25 lut 2014, 14:11

Marta - jak juz chcesz nawtykac tym z MOPS czy GOPS to dorzuc jeszcze gupich pracownikow sko, gupich sedziow w WSA i NSA - bo oni ich decyzje utrzymali w mocy i oddalili skargi - swoja droga ciekawe,ze tak jedna polowa Polski jest madra a ta druga gupia;-)
ciekawe z ktorej wywadza sie ci co napisali to prawo;-)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 25 lut 2014, 14:21

akurat tego się nie boję bo pani z GOPS własnie jakis czas temu pisała do MINISTERSTWAAAAAAAAAAAAA i otrzymała ODPOWIECCCCC,że jak najbardziej ROLNIKOWI ŚW.PIEL. PRZYSŁUGUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.........................................
~Marta

Strona 3 z 5    [ Posty: 50 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x