Czy admin może usuwać tylko niektóre posty zamiast całych wątków? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 3    [ Posty: 23 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 12 sty 2014, 15:01

Jeśli tak to prosiłbym by to zrobił w kilku czołowych tematach.
Chodzi o to by usunąć spam i podbite tematy przez to samo IP tak by nie usuwać całych topików gdyż są one wartościowe i jeszcze mogą się przydać.

Andrzeju zauważ co robią osobnicy chcący na chama pozbyć się użytkowników inaczej myślących takich jak Emilka czy ja. Zauważ jak to negatywnie wpływa na wizerunek forum oraz wpisy innych. Próbując atakować mnie atakują wszystkich. Oberwało się istotnym tematom wcale nie mojego autorstwa (np. strajk).
Proszę o odpowiednią reakcję i ponowne przemyślenie sprawy dotyczącej logowania się.

Pozdrawiam
Adam
~Adam

Napisano: 12 sty 2014, 15:07

tego dość. Niby - adam prosi o usuwanie \"spamu\". Byłem przez lata oskarżany że spamuje i teraz miałbym usuwać swoje wpisy. Niezłe. ktoś chce wprowadzić tu cenzurę i że niby to ja. do Adama powyżej - jak masz ochotę nikt ci nie broni się zalogować będzie wiadmo że jesteś niepowtarzalny. czemu tego nie robisz ?????

Pozdrawiam

Adam
~Adam

Napisano: 12 sty 2014, 15:10

Już mam tu login. Kilka razy go użyłem. Chciałbym jednak by moderacja nie spała i reagowała na śmieci.
Czym innym są tematy prowokacyjne, opozycyjne a czym innym spam. Andrzej widzi różnicę.
~Adam

Napisano: 12 sty 2014, 15:13

w moich twoich wpisach nie widzę różnicy Ja (ty) to pierwsi śmieciowi na tym forum od lat. Okazuje się że twoja broń - żADNYCH GRANIC - może być mieczem o dwóch ostrzach. Loguj się póki możesz
~Adam

Napisano: 12 sty 2014, 15:16

Nadal myślisz że robisz mi krzywdę?
Żal.

Jeżeli to wszystko pójdzie do HP a pewnie pójdzie to przez ciebie;)
My nie widzimy twoich danych ale admin widzi. Ma odpowiedni panel.
~Adam

Napisano: 12 sty 2014, 15:18

nie zniechęcaj. żal tego że przez lata byłeś pierszym śmieciowym tego forum. wątki można odbudować . Przez ciebie nie jedna dyskusja została tu zniszczona . zanim więc bedziesz moralizował sam się uderz w głowę.

Pociągnę cie za sobą .

~Adam

Napisano: 12 sty 2014, 15:21

Kto tu kogo pociągnie;)
Ja już pisałem - możemy się tak bawić aż do bana. Nie strzela się do muchy z armaty bo odłamkami obrywają niewinni.
Nie tędy droga do zbawienia tego forum.
~Adam

Napisano: 12 sty 2014, 15:23

bez nas będzie tu miło i porządnie. Jak mnie usuną ty też zakończysz swój zywot na tym forum. Nie zwarzałaeś na innych uwagi - ja na twoje też nie muszę
~Adam

Napisano: 12 sty 2014, 15:25

W takim razie razem pójdziemy na banicję.
Jeżeli nie otrzymamy bana to wrócimy pod innymi nikami i dalej będzie to samo. Tego chcesz?
~Adam

Napisano: 12 sty 2014, 15:28

Taaaak o tym marzę . Znajdziemy sie pod tymi samymi nickami. A poki co ujrzyj jaki byłeś
~Adam

Strona 1 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x